Homepage  / Seriale / Seriale britanice

Miniseria britanică „The Pursuit of Love” revine la BBC First. Când e programat primul episod

Miniseria britanică „The Pursuit of Love” revine la BBC First. Când e programat primul episod

de Mioara Tronaru,

Dragoste, dramă și comedie, cam asta oferă miniseria britanică „The Pursuit of Love” (2021). Cele trei episoade, cu Lily James și Emily Beecham în rolurile principale, vor fi din august, la BBC First.

Comedia romantică „The Pursuit of Love”, scrisă și regizată de Emily Mortimer, care se bazează pe romanul omonim din 1945, scris de Nancy Mitford, a mai fost difuzat pe BBC în noiembrie 2022.

De data aceasta, BBC a programat serialul britanic sâmbăta, de la ora 22.00. Miniseria are doar trei episoade, a câte o oră fiecare.

O prietenie și câteva povești de dragoste

Europa, între cele două războaie mondiale. Linda Radlett (Lily James) și Fanny Logan (Emily Beecham) sunt două verișoare, pe care le leagă nu numai relația de rudenie, ci și o strânsă prietenie. Amândouă sunt tinere și nerăbdătoare să-și înceapă viața socială și să se lanseze în „vânătoarea” de soți. Scopul e același: găsirea poveștii de dragoste perfecte, dar drumurile sunt diferite. Fanny, care e un șoricel de bibliotecă, vrea ceva stabil și de încredere, în timp ce aventuroasa Linda e gata să guste din tot ce îi va pune pe tavă viața. Din distribuție, mai fac parte: Dominic West, Emily Mortimer, Dolly Wells.

„The Pursuit of Love”, scrisă și regizată de actrița Emily Mortimer, are la bază romanul cu același nume, de Nancy Mitford.

„Mi-a plăcut întotdeauna Nancy Mitford, așa că atunci când mi s-a propus să adaptez «The Pursuit of Love» mi-a fost imposibil să spun «nu». Este o poveste atât de amuzantă și de sinceră, cu un personaj central, sălbatica și dependenta de dragoste Linda Radlett, care nu și-a pierdut nimic din savoare”, a spus Emily Mortimer în Cosmopolitan.

Iar Lily James a adăugat: „E extraordinar să lucrezi cu Emily Mortimer. Scenariul ei aduce din nou la viață povestea inițială, plină de dragoste și prietenie, emoționantă și tristă pe alocuri, dar atât de amuzantă și de sinceră”.

Scandal!

În Roma, timpul filmărilor pentru „The Pursuit of Love”, tabloidele au publicat o fotografie în care Dominic West pare că o sărută pe Lily James. Momentul a fost unul „oribil” pentru actorul britanic căsătorit din 2010 cu aristocrata irlandeză Catherine FitzGerald, vicontesă Lambton, cu care are trei copii. Când paparazzi s-au strâns în jurul casei lor, West și FitzGerald au plasat un banner pe post de drept la replică: „Căsătoria nostră este puternică și suntem în continuare împreună. Mulțumim, Catherine și Dominic”. Iar când Dominic West a primit rolul prințului Charles în „The Crown” (2016), a știut exact ce simțea personajul:

„Am înțeles foarte clar sentimentul oribil pe care îl încerci când îți vezi fotografia în ziar. Acel moment în care îți îngheață sângele în vene când vezi că presa face dezvăluiri despre tine”, a mărturisit actorul în The Sunday Times. Și cum multă vreme de câte ori apăreau undeva împreună, presa comenta că „fac spectacol că sunt împreună”, a rămas în familie, la orice ieșire, să se amuze întrebând: „Iubito, mergem la piață să facem spectacol că suntem împreună?”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton