Homepage  / Vedete străine

Millie Bobby Brown a rămas cu traume din cauza serialului Stranger Things. Cu ce critici dure s-a confruntat

Millie Bobby Brown a rămas cu traume din cauza serialului Stranger Things. Cu ce critici dure s-a confruntat
19

de Roxana Mirea,

Millie Bobby Brown a devenit celebră, la doar 12 ani, după ce a interpretat-o pe Eleven în serialul Stranger Things. Acum, actrița este fericită că poate încheia acest capitol din viața ei odată cu sezonul 5, care va fi și ultimul. Millie Bobby Brown este recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit serialul Netflix, dar nu poate uita toate criticile pe care le-a îndurat din cauza acestei producții.  

Millie Bobby Brown așteaptă sfârșitul serialului Stranger Things 

Stranger Things a făcut-o celebră pe Millie Bobby Brown când avea doar 12 ani – acum, actrița în vârstă de 19 ani este pregătită să meargă mai departe cu o carieră în afara universului serialului Netflix, potrivit People.

Comparând sentimentul ei înaintea sezonului final al serialului cu cel pe care îl are un elev de liceu, Brown a declarat pentru Glamour: „Când ești pregătit, îți spui: ‘Bine, hai să facem asta. Să abordăm acest ultim an de liceu. Să plecăm de aici.’” 

Ea a continuat: „Stranger Things îmi ia foarte mult timp pentru a filma și mă împiedică să creez povești care mă pasionează. Așa că sunt pregătită să spun: ‘Mulțumesc și la revedere.’” 

Brown a precizat că, pe lângă succesul serialului, a avut parte și de o mulțime de comentarii negative de-a lungul anilor. 

Potrivit lui Millie Bobby Brown, a fost numită „idioată”, „proastă” și „puștoaică” când avea doar 13 ani – și a fost acuzată că „încerca să le fure atenția” actorilor săi în timpul turneelor de presă pentru Stranger Things.   

„Suntem copii – vorbim unul peste altul”, a spus Brown. „Am fost criticată doar pentru că am vorbit prea mult și am fost prea gălăgioasă.” „Este greu să auzi asta la 13 ani”, a continuat ea. „Ești ca și cum ai spune: ‘Nu vreau să mai vorbesc niciodată. Nu vreau să fiu persoana gălăgioasă.’” 

”Stranger Things 3” Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Millie Bobby Brown, dur criticată din cauza Stranger Things 

Ea a spus că „nu se putea abține să nu se gândească” la acele comentarii ori de câte ori dădea alte interviuri, iar acest lucru a afectat modul în care se prezenta. „Așa că mi-am amintit să tac și să vorbesc atunci când mi se vorbește, chiar dacă abia așteptam să mă alătur. Pur și simplu simțeam că nu era rândul meu”, a spus Brown. 

Cu toate acestea, ea a spus că reacțiile de respingere pe care le-a primit au inspirat-o să ia inițiativa de a proteja alți copii-vedetă din industrie.  

„Nu poți vorbi despre copii care sunt minori”, a declarat ea pentru Glamour. „Vreau să spun că, din punct de vedere fizic, creierul nostru nu a crescut încă. Să diminuezi și practic să împiedici creșterea mentală a cuiva, să îl dezbraci, să îi spui: ‘Hei, ascultă, nu arăți așa de bine. De ce porți asta? Cum îndrăznești să crezi că poți purta așa ceva? Cum îndrăznești să spui asta?’” 

Actrița a spus că, deși, în cele din urmă, mulțumește serialului Stranger Things pentru că i-a oferit „instrumentele și resursele necesare pentru a fi un actor mai bun”, nu deplânge sfârșitul serialului, deoarece „va putea să își vadă în continuare” colegii.  

Ea lucrează deja la filmul „The Electric State”, în care va fi colegă cu Chris Pratt, actorul din „Guardians of the Galaxy”. Această experiență este un lucru pe care ea l-a descris pentru publicație ca fiind „o oportunitate foarte interesantă pe care nu credeam că o voi putea avea vreodată”

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton