Homepage  / Vedete străine

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit în secret. Cum au apărut după marele eveniment

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit în secret. Cum au apărut după marele eveniment
6

de Roxana Mirea,

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit! Actrița din "Stranger Things", în vârstă de 20 de ani, și fotomodelul, în vârstă de 22 de ani și-au unit destinele într-o ceremonie secretă. Cei doi plănuiesc să aibă și o petrecere de nuntă mai mare, anul acesta. De asemenea, ei au fost fotografiați după marele eveniment purtând verighetele.  

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit 

Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi s-au căsătorit! Actrița din „Stranger Things”, în vârstă de 20 de ani, și fotomodelul, în vârstă de 22 de ani, „și-au rostit jurămintele în liniște”, la sfârșitul săptămânii trecute, în cadrul unei ceremonii de nuntă secrete, după cum au relatat mai multe publicații străine. 

Ei plănuiesc o ceremonie mai mare în SUA mai târziu în acest an, dar acum s-au căsătorit legal și au făcut toate actele”, a împărtășit vineri o sursă pentru US Sun. „A fost un eveniment foarte discret și romantic, cu familia lor cea mai apropiată alături de ei în timp ce își rosteau jurămintele.” 

Cu toate acestea, cei doi plănuiesc o a doua nuntă în Italia, la sfârșitul acestei veri, potrivit Page Six. Celebrul tată al lui Bongiovi, Jon Bon Jovi, a fost prezent alături de părinții actriței. Rockerul este, de asemenea, așteptat să fie prezent la ceremonia lor mai mare de la sfârșitul acestui an.  

Millie Bobby Brown nu vrea ca Jon Bon Jovi să cânte la nunta eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Primele imagini cu Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi după nuntă 

Apoi, Millie Bobby Brown și soțul ei, Jake Bongiovi, au fost văzuți vineri în Hamptons purtând verighetele după ce s-au căsătorit în secret. Potrivit fotografiilor, vedeta din „Stranger Things” și soțul ei erau numai un zâmbet, în timp ce se aflau într-o decapotabilă, după ce au făcut cumpărături. După ce au plecat cu mașina, Browna făzut semnul păcii, în timp ce fiul muzicianului Jon Bon Jovi a ridicat degetul mare către paparazzi. După ce un fotograf i-a felicitat pentru recenta lor căsătorie, Brown a răspuns: „Mulțumim.” 

În imagini, se vede clar cum Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi purtau verighetele, asta fiind o dovadă clară a faptului că s-au căsătorit.  

La fel ca la nunta lor, cuplul a avut o petrecere de logodnă la fel de intimă în iunie 2023. La vremea respectivă, hairstylistul Pete Burkill a împărtășit fotografii cu cei doi pozând în fața unui arc de baloane albe cu un semn de neon pe care scria: „Mr. & Mrs. Bongiovi”. Petrecerea a avut loc la două luni după ce cei doi și-au anunțat logodna după doi ani de relații. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton