Homepage  / Vedete străine

Millie Bobby Brown pregătită să își ia adio de la Stranger Things. Ce a spus acum despre serialul de la Netflix

Millie Bobby Brown pregătită să își ia adio de la Stranger Things. Ce a spus acum despre serialul de la Netflix
7

de Roxana Mirea,

Millie Bobby Brown este pregătită să încheie un capitol important din viața ei și așteaptă ultimul sezon din serialul „Stranger Things”. Tânăra actriță și-a început cariera când avea doar 11 ani când a apărut în primul episod din „Stranger Things”, producția difuzată de Netflix. 

Millie Bobby Brown este pregătită ca Stranger Things să se termine 

Millie Bobby Brown este pregătită pentru ca serialul „Stranger Things” să se încheie. Vedeta serialului spune că cel de-al cincilea sezon va fi ultimul, iar Brown este pregătită să se despartă de personajul ei, Eleven. 

Cred că sunt pregătit. A fost un factor atât de important într-o parte a vieții mele, dar este ca și cum aș absolvi liceul, este ca și cum aș fi în ultimul an de liceu”, a declarat ea pentru Women’s Wear Daily. „Ești gata să pleci și să înflorești și să te dezvolți și ești recunoscătoare pentru timpul pe care l-ai avut, dar este timpul să îți creezi propriul destin și să îți trăiești propria viață.” 

”Stranger Things 3” Los Angeles PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Filmările pentru ultimele episoade au fost întârziate cauza grevelor WGA și SAG-AFTRA. „Stranger Things” a avut premiera în 2016, cu Brown în rolul principal încă de la început. De atunci, a jucat în filmele „Godzilla”, „Enola Holmes” și urmează să apară în viitorul film „Damsel”, precum și în filmul SF al fraților Russo, „The Electric State”. 

Millie Bobby Brown s-a logodit

Millie Bobby Brown, în vârstă de 19 ani, are, de asemenea, o viață personală plină. În aprilie, ea a împărtășit pe rețelele sociale o fotografie cu ea și Jake Bongiovi îmbrățișându-se. Detaliul care a atras atenția tuturor a fost inelul de logodnă de pe degetul actriței.  

„Te-am iubit trei veri acum, dragă, le vreau pe toate”, a scris ea în dreptul imaginii. Ea s-a referit la Bongiovi, cu care are o relație din 2021, ca fiind „partenerul ei pe viață”. 

Jake Bongiovi, care este fiul muzicianului Jon Bon Jovi, a împărtășit și el o fotografie cu iubita sa, făcută dintr-un alt unghi. „Pentru totdeauna”, a scris el în dreptul imaginii.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton