Homepage  / Vedete străine

Millie Bobby Brown nu-l va lăsa pe socrul ei, Jon Bon Jovi, să cânte la nuntă. Actrița din Stranger Things, noi detalii despre marele eveniment

Millie Bobby Brown nu-l va lăsa pe socrul ei, Jon Bon Jovi, să cânte la nuntă. Actrița din Stranger Things, noi detalii despre marele eveniment
4

de Roxana Mirea,

Millie Bobby Brown a mărturisit că nu-l va lăsa pe viitorul socru, Jon Bon Jovi, să cânte la nunta ei. Vedeta din „Stranger Things” urmează să se căsătorească cu Jake Bongiovi. Iată de ce actrița nu vrea ca socrul ei să cânte la nuntă.  

Millie Bobby Brown nu vrea ca Jon Bon Jovi să cânte la nunta ei 

Invitații la viitoarea nuntă a lui Millie Bobby Brown nu ar trebui să se aștepte ca Jon Bon Jovi să cânte. Vedeta din „Stranger Things”, care se va căsători cu fiul rockerului, Jake Bongiovi, a declarat recent pentru „Today” că viitorul ei socru nu va cânta la nunta lor, potrivit CNN.

„Simt că e ca și cum mi s-ar cere mie să interpretez mereu un rol”, a spus ea. „Cred că omul are nevoie de o pauză. El nu se oprește. Face mereu lecții de tenis sau de canto. Cred că are nevoie de o pauză. O pauză de trei ore.” 

Cu toate acestea, planificarea nunții decurge fără probleme. „Jake este foarte implicat. Este de mare ajutor pe parcursul întregului proces”, a declarat actrița. „Niciodată nu m-am simțit singură, ceea ce mi se pare foarte frumos. Mereu mă întrebam: ‘Este o idee bună? Este o idee bună?’. Dar, în cele din urmă, este doar o zi foarte intimă pentru amândoi și suntem cu adevărat foarte încântați.” 

În luna mai, Bon Jovi a declarat că nu are nicio problemă cu căsătoria fiului său, acum în vârstă de 21 de ani, cu actrița de 19 ani.  

Nu știu dacă vârsta contează”, a spus el în timpul unei apariții la emisiunea „Andy Cohen Live” de la SiriusXM. „Știi, dacă găsești partenerul potrivit și vă maturizați împreună… Cred că acesta ar fi sfatul meu. A evolua împreună este înțelept. Să te dezvolți împreună și, astfel, cred că toți copiii mei și-au găsit oamenii cu care cred că pot evolua împreună și ne plac toți.” 

Millie Bobby Brown nu vrea ca Jon Bon Jovi să cânte la nunta eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Millie Bobby Brown, cerută în căsătorie cu inelul mamei ei 

Brown și Bongiovi – fiul muzicianului Jon Bon Jovi – și-au anunțat logodna pe Instagram în aprilie, la aproape doi ani după ce au confirmat relația, în iunie 2021, împărtășind un selfie. 

După cum a explicat Millie Bobby Brown într-un interviu, logodnicul ei a cerut-o în căsătorie cu unul dintre inelele mamei ei. „Întotdeauna am iubit acel inel, întotdeauna mi-a ieșit în evidență, așa că ea i l-a dat lui Jake. Au fost în cârdășie în legătură cu întreaga cerere în căsătorie”, a spus ea. „Îmi place că pot păstra mereu o parte din mama mea cu mine.”  

Millie Bobby Brown este pregătită ca Stranger Things să se termine  

Millie Bobby Brown este pregătită pentru ca serialul „Stranger Things” să se încheie. Vedeta serialului spune că cel de-al cincilea sezon va fi ultimul, iar Brown este pregătită să se despartă de personajul ei, Eleven.  

„Cred că sunt pregătit. A fost un factor atât de important într-o parte a vieții mele, dar este ca și cum aș absolvi liceul, este ca și cum aș fi în ultimul an de liceu”, a declarat ea pentru Women’s Wear Daily. „Ești gata să pleci și să înflorești și să te dezvolți și ești recunoscătoare pentru timpul pe care l-ai avut, dar este timpul să îți creezi propriul destin și să îți trăiești propria viață.” 

Imagine din serialul Stranger Things, în care apare Millie Bobby Brown

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton