Homepage  / Vedete străine

Millie Bobby Brown, cerută în căsătorie cu inelul mamei ei. Ce a dezvăluit actrița despre relația cu logodnicul său, Jake Bongiovi

Millie Bobby Brown, cerută în căsătorie cu inelul mamei ei. Ce a dezvăluit actrița despre relația cu logodnicul său, Jake Bongiovi
4

de Roxana Mirea,

Millie Bobby Brown a vorbit despre relația ei cu logodnicul Jake Bongiovi. Actrița din „Stranger Things” s-a confesat despre conexiunea puternică dintre ei. De asemenea, ea a povestit și cum a fost primită în familia lui Jake, care este fiul cântărețului Jon Bon Jovi. 

Millie Bobby Brown, despre relația cu Jake Bongiovi 

Millie Bobby Brown știa că logodnicul ei, Jake Bongiovi, este „alesul”. Actrița din „Stranger Things”, în vârstă de 19 ani, a fost încântată de viitorul ei soț, în vârstă de 21 de ani, într-un interviu acordat săptămâna aceasta publicației The Sunday Times, când a dezvăluit că „a știut că el va fi o parte importantă din viața mea” încă de la prima discuție, potrivit People. 

Am fugit la mama și i-am spus: „Chiar îmi place foarte, foarte mult de el!”. După ce ne-am întâlnit am știut că nu vrem să ne mai despărțim unul de celălalt”, a spus ea. „Nu poți preciza de ce [cineva este ‘alesul’], este doar sentimentul de a ști că este persoana cu care vrei să îți petreci restul timpului.” 

„Cred că o mare parte din viață înseamnă să gândești prea mult”, a adăugat ea. „Singurul lucru care a avut un sens clar pentru mine a fost el. Așa că nu a trebuit să mă gândesc prea mult.” 

Brown și Bongiovi – fiul muzicianului Jon Bon Jovi și-au anunțat logodna pe Instagram în aprilie, la aproape doi ani după ce au confirmat relația, în iunie 2021, împărtășind un selfie. 

Millie Bobby Brown, cerută în căsătorie cu inelul mamei ei 

După cum a explicat Millie Bobby Brown în cel mai recent interviu, logodnicul ei a cerut-o în căsătorie cu unul dintre inelele mamei ei. „Întotdeauna am iubit acel inel, întotdeauna mi-a ieșit în evidență, așa că ea i l-a dat lui Jake. Au fost în cârdășie în legătură cu întreaga cerere în căsătorie”, a spus ea. „Îmi place că pot păstra mereu o parte din mama mea cu mine.” 

Părinții lui Brown sunt „super fericiți” și îl „adoră” pe partenerul ei, iar amândoi „provin din părinți care au rămas împreună pentru foarte mult timp„, a spus Brown. Tatăl lui Bongiovi, Jon, este și el de acord. Rockerul în vârstă de 61 de ani a dat o binecuvântare publică cuplului în luna mai, în timpul unei apariții la Radio Andy. El și soția sa, Dorothea Bongiovi, s-au cunoscut chiar în liceu. 

Familia lui este formată din oameni minunați care m-au primit cu brațele deschise”, a declarat actrița pentru Times. „Sunt foarte recunoscătoare că fac parte din lumea lor.” 

Millie Bobby Brown nu vrea ca Jon Bon Jovi să cânte la nunta eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton