; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Milla jovovich

Milla Jovovich este însărcinată pentru a treia oară la 43 de ani

12 August 2019

Cunoscuta actriţă şi-a informat fanii de pe Instagram că aşteaptă al treilea ei copil.

„După ce am aflat că sunt însărcinată, în urmă cu 13 săptămâni, am avut sentimente contradictorii, de la fericire la frică. Din cauza vârstei mele şi din cauza faptului că am pierdut o sarcină (n.r. – în urmă cu doi ani), nu am vrut să mă ataşez foarte mult de viitorul bebeluş. În ultimele luni, eu şi familia mea am stat ca pe ace aşteptând mereu rezultatele diferitelor analize şi petrecând mai mult timp pe la doctori. Slavă Domnului acum suntem bine şi am aflat că am fost binecuvântaţi cu încă o fetiţă. Uraţi-mi noroc mie şi bebeluşei! Vă trimit dragostea mea şi vă ţin la curent cu tot ce ni se întâmplă'. 

Milla Jovovich şi soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, mai au împreună două fete, Ever, de 11 ani, şi Dashiel, de 4. În urmă cu doi ani actriţa a trecut printr-o experienţă dramatică, când, însărcinată în şase luni, a trebuit să treacă printr-un avort din cauza unor complicaţii. 

Milla a fost văzută anul acesta pe marile ecrane de la noi în „Hellboy', iar anul viitor, în septembrie, va avea premiera filmului „Monster Hunter', în care mai joacă Ron Perlman şi Diego Boneta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare