; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Puerto Azul Experience Party   Cannes

Milla Jovovich este însărcinată cu cel de-al doilea copil

20 August 2014

Milla Jovovich a anunţat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, actriţa având deja, împreună cu soţul ei, Paul Anderson – producătorul francizei “Resident Evil” -, o fetiţă în vârstă de 6 ani, Ever Gabo Anderson.

Sarcina neașteptată a actriței a amânat filmările pentru următorul film al seriei „Resident Evil', anunță femalefirst.co.uk.

Puerto Azul Experience Party - Cannes

„Voiam să vă spun cât de încântată sunt că voi zbura spre Cape Town, Africa de Sud, pentru a începe filmările la <>. Dar, împreună cu soțul meu, tocmai am descoperit că vom avea alt copil!!!

Așa că, după multe discuții, am decis că ar fi mai bine pentru toată lumea să așteptăm să se nască, înainte de a începe filmările. Între cascadorii și ceea ce va deveni burta mea care se extinde, nu credem că sarcina și lichidarea de zombie fac casă bună împreună.

Singurul lucru pe care îl voi ucide în viitorul apropiat este un stoc nelimitat de prăjituri', a scris Milla Jovovich (38 de ani) pe pagina de Facebook, adăugând că filmările pentru „Resident Evil' vor fi realizate în vara anului următor.

Fostul model s-a căsătorit cu Paul W. S. Anderson, regizorul peliculelor din seria „Resident Evil', în 2009. Cuplul mai are o fiică, Ever, în vârstă de șase ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare