Homepage  / Cinema

Milioane de fani au fost induși în eroare de inteligența artificială. Un trailer fals cu Henry Cavill în rolul lui James Bond a făcut furori pe net

Milioane de fani au fost induși în eroare de inteligența artificială. Un trailer fals cu Henry Cavill în rolul lui James Bond a făcut furori pe net
9

de Andreea Hentea,

În ciuda faptului că este un fals creat de Inteligența artificială, trailerul unui așa-zis film cu Henry Cavill în rolul lui James Bond a fost urmărit de milioane de fani.

Milioane de fani au urmărit un trailer fals cu Henry Cavill în rolul lui James Bond

Recent, un trailer fals cu Henry Cavill în rolul lui James Bond, publicat online, a strâns milioane de vizionări, scrie hollywoodreporter.com. Secvențele care îl înfățișează pe Henry Cavill în postura celebrului agent 007 și pe Margot Robbie în rolul de Bond girl au fost montate, cel mai probabil, de fani, cu ajutorul Inteligenței artificiale și al mai multor secvențe din filmele celor doi îndrăgiți actori (precum „Misiune: Imposibilă. Declinul”, din 2018, în care a jucat Henry Cavill sau „Focus”, din 2015, în care a jucat Margot Robbie).

Henry Cavill va deveni tata pentru prima oara Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Până în acest moment, falsul trailer cu Henry Cavill și Margot Robbie a însumat 2,3 milioane de vizualizări, deși se știe că cele două vedete nu au semnat vreun contract pentru un asemenea film. Comentatorii fenomenului au apreciat că vizualizările se datorează fie unor fani care nu pot deduce intervenția Inteligenței artificiale într-un asemenea montaj, fie – mai plauzibil – de admiratorii celor doi actori, care nu au rezistat provocării de a-și imagina, chiar și pentru câteva minute, cum ar arăta cele două vedete preferate într-o posibilă nouă poveste cu James Bond.

Cavill, favorit pentru rolul lui James Bond

E adevărat, fermecătorul Henry Cavill, cunoscut din „The Witcher”, „Enola Holmes”, dar mai ales ca interpret al lui Superman în filmele din universul DC, fusese favorit, nu demult, în competiția pentru rolul lui James Bond, declanșată după plecarea lui Daniel Craig din celebra franciză.

Cavill trecuse înaintea lui Regé-Jean Page („Bridgerton”, „The Gray Man”) și Tom Hardy („Venom: Să fie carnagiu”, „Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă”) în clasamentul preferințelor fanilor, iar apariția lui, la un moment dat, într-un costum impecabil croit și trecând pe lângă un Aston Martin DB5 argintiu, într-un spot publicitar pe rețelele de socializare, le stârnise și mai mult curiozitatea.

De la toate aceste speculații încoace, Cavill a apărut în rolul unui agent secret în filmul „Argylle” (2024), regizat de Matthew Vaughn, dar și în drama de război „The Ministry of Ungentlemanly Warfare” (2024), regizată de Guy Ritchie, care a avut deja premiera internațională (pe 19 aprilie) și pe care sperăm să-l vedem și în cinematografele din România.

Acolo, Cavill joacă rolul unui membru al acelor trupe de comando speciale ale armatei britanice care atacau forțele naziste din spatele liniilor inamice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Următoarele proiecte în care e implicat Cavill sunt un remake după „Highlander” regizat de Chad Stahelski („John Wick”), „The Rosie Project”, o dramă romantică despre un profesor ghinionist în dragoste, și „In the Grey”, un film regizat de Guy Ritchie, în care, alături de Cavill, îi vom vedea pe Eisa González, Jake Gyllenhaal și Rosamund Pike.

Deocamdată, după cum scria The Sun, actorul britanic Aaron Taylor-Johnson (33 de ani) ar fi cel căruia i s-ar fi propus rolul noului James Bond, pe care ar urma să-l joace, conform contractului, în peste zece viitoare filme, dar acesta nu a dat până în prezent niciun răspuns.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton