; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miley Cyrus

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au finalizat procesul de divorț

29 January 2020

Miley Cyrus și Liam Hemsworth au finalizat procesul de divorț, anunță publicația TMZ.  Un judecător a semnat înțelegerea dintre cei doi, iar acum fostul cuplu este în mod oficial separat, după o căsnicie de aproape opt luni.

Actorul a fost cel care a făcut primul pas spre divorț, depunând actele în luna august a anului trecut, aceștia căsătorindu-se în decembrie 2018. Deși divorțul lor este abia acum finalizat, atât Liam, cât și Miley au avut relații cu alte persoane în această perioadă.

În prezent, artista formează un cuplu cu Cody Simpson, iar Liam are o relație cu modelul Gabriella Brooks, apropiații actorului spunând că ei s-au apropiat foarte mult în ultima lună.

După ce au anunțat vara trecută că se despart, Miley Cyrus și Liam Hemsworth au publicat în social media diferite mesaje care să arate că cei doi vor rămâne prieteni.

„Bună tuturor, vreau să vă spun că Miley și cu mine ne-am separat recent și îi doresc multă sănătate și fericire în perioada care urmează. Aceasta este o situație personală, nu am făcut și nu voi face niciun fel de declarație jurnaliștilor sau publicațiilor. Orice declarație atribuită mie este falsă. Pace și dragoste', a scris Liam pe Instagram.

 Miley a explicat pe Twitter că îl va iubi întotdeauna pe Liam, însă pur și simplu nu s-au mai înțeles.
„Eu și Liam am fost împreună un deceniu.', a spus artista. „Am mai spus-o și înainte și rămâne adevărat, îl iubesc pe Liam și întotdeauna o voi face. Dar în acest moment al vieții mele am luat o decizie sănătoasă pentru mine să las în urmă această viață. Mă simt mai bine și mai fericită decât am fost într-o perioadă îndelungată.'
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare