; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miley Cyrus s-a plictisit cât timp a fost Hannah Montana

08 September 2011

Cântăreaţa şi actriţa Miley Cyrus (18 ani) e uşurată că a scăpat de serialul Disney „Hannah Montana', pentru că era sătulă să facă acelaşi lucru în fiecare zi.

Miley a povestit, pentru revista „Prestige', că îi e dor de sentimentul că aparţinea unei familii pe platouri, dar că nu duce deloc dorul programului:

„Eram atât de plictisită la filmări, făceam acelaşi lucru în fiecare zi. Acum e mult mai uşor, pot să fac şi alte lucruri. Nu trebuie să fiu înapoi la filmări la o anumită oră. Nu mă îngrijorez în legătură cu ce vor crede producătorii despre ce fac (în afara platourilor)'.

Miley spune că şi-a sfătuit sora mai mică, Noah (11 ani), care vrea să se facă tot actriţă, să se gândească de două ori înainte de a se apuca de actorie: „Aşteaptă, i-am spus, pentru că e mare diferenţă între cum vei fi la vârsta mea şi cum eşti acum. Nu te pune într-o situaţie în care oamenii te vor vedea doar dintr-un unghi. Te vei schimba mult şi (actoria) interferează cu creşterea ta, dacă nu eşti destul de puternică'.

Cyrus spune că se bucură că a scăpat de Hannah Montana şi că acum poate fi ea însăşi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare