; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miley Cyrus s-a făcut mare

08 May 2010

Miley nu se teme să stârnească controverse cu noul său videoclip

Senzaţia adolescentină a lăsat la o parte orice fel de asemănare cu alter ego-ul său inventat de Disney, „Hannah Montana', pentru videoclipul noului său single, „Cant be Tamed'.

În clipul lansat acum două zile, Miley dansează la stâlp, într-un body negru, rupând o pagină din cartea unor Lady Gaga şi Britney Spears în ce priveşte imaginea.

.

'Nu vreau să fiu într-o cuşcă'

Ea poartă pene negre, cizme până la nivelul coapselor şi dansează în interiorul unei colivii uriaşe. Vedeta Disney cântă: „Dacă vrei să fii iubitul meu, înţelege: nu pot să fiu îmblânzită'.

Recent, Cyrus a încercat să se detaşeze de imaginea cuminţică şi prietenoasă creată de Disney şi serialul „Hannah Montana', ale cărui ultime episoade vor fi difuzate în iulie.

'Acest videoclip nu e despre a fi sexi sau despre cine poate să poarte mai puţine haine. Vreau pur şi simplu să explic cântecul şi să trăiesc versurile', a explicat Miley pentru site-ul de vedete E! Online. „Nu vreau să fiu într-o cuşcă, vreau să fiu liberă şi să fac ce ador să fac'.

Cântăreaţa a fost criticată de câteva organizaţii parentale din America în august 2009, după ce a dansat câteva momente la un stâlp aşezat pe un camion de îngheţată în timp ce interpreta hit-ul „Party in the U.S.A.' la ceremonia de decernare a „Teen Choice Awards'.

Se retrage din muzică pentru o vreme

Noul single al lui Miley vine de pe albumul omonim, care va fi lansat pe 22 iunie. Vedeta a spus că acesta va fi ultimul său album pentru o bună perioadă de timp, deoarece vrea să se concentreze pe cariera sa cinematografică.

Ea apare, începând de azi (7 mai) în rolul unei tinere rebele, în pelicula „Ultimul cântec', primul său film în care nu se joacă nici pe sine, nici pe Hannah Montana. Miley le-a spus reporterilor, în aşteptarea filmului, că vrea să ia o pauză de la muzică după albumul de anul acesta, pentru a căuta să-şi extindă portofoliul de roluri.

Hannah a făcut-o vedetă

Adolescenta a devenit celebră cu rolul lui Hannah Montana

Cyrus a devenit celebră în 2006, când a preluat rolul lui Hannah Montana, o adolescentă aparent obişnuită care duce o viaţă secretă ca vedetă pop.

Serialul a devenit rapid cea mai populară producţie a Disney Channel, propulsând-o în acelaşi timp pe adolescentă în cariera muzicală.

Până acum, ea a lansat patru albume care au ajuns pe locul întâi în topul Billboard, în doar trei ani.

Iată noul videoclip al lui Miley Cyrus:

http://www.youtube.com/watch?v=sjSG6z_13-Q

.

.

Citeşte şi Miley Cyrus renunţă la Hannah Montana pe marile ecrane , în “Ultimul cântec”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare