; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miley Cyrus: “Nu am anulat nunta cu Liam Hemsworth”

07 March 2013

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth nu s-au despărţit, iar nunta lor a rămas în picioare. Contrar ultimelor zvonuri, care dădeau drept certă anularea căsătoriei, actriţa a negat totul printr-un mesaj pe Twitter, scrie femalefirst.co.uk.

“M-am săturat de Los Angeles. Şi m-am săturat de toate minciunile. Nu mi-am anulat nunta. Iau o pauză de la social media”, a scris Miley Cyrus.

Cu toate acestea, nu merge totul ca pe roate în relaţia celor doi actori. O sursă citată de publicaţia “People” a spus că, deşi nunta va avea loc, Miley şi Liam au avut nişte probleme şi încă mai încearcă să treacă peste ele. Miley nu crede că e ceva grav. Îl iubeşte pe Liam şi de abia aşteaptă să se mărite cu el”.

Liam Hemsworth a avut o idilă cu January Jones?

Prezent la petrecerea organizată înainte de Premiile Oscar la hotelul Chateau Marmont, actorul australian Liam Hemsworth (23 de ani) a fost surprins, scrie revista „Star', în braţele blondei January Jones (35 de ani), din serialul „Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue'.

Logodnicul tinerei Miley Cyrus (20 de ani) a participat la party fără iubita lui – şi ea venită singură în seara Oscarurilor la petrecerea caritabilă organizată anual de Elton John – şi un martor i-a văzut sărutându-se.

„Păreau că flirtează la greu. Nu se puteau dezlipi unul de celălalt – şi chiar s-au sărutat!', a povestit acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare