Homepage  / Vedete străine

Miley Cyrus, într-o rochie transparentă la Premiile Grammy 2024. „S-ar putea să fi uitat lenjeria intimă”

Miley Cyrus, într-o rochie transparentă la Premiile Grammy 2024. „S-ar putea să fi uitat lenjeria intimă”
7

de Roxana Mirea,

Miley Cyrus, în vârstă de 31 de ani, a avut o apariție îndrăzneață la Premiile Grammy 2024. Artista a optat pentru o rochie trasparentă și a atras privirile tuturor. Apoi, Miley Cyrus a fost extrem de fericită să urce pe scenă și să își ridice premiul. Publicul a izbucnit în râs când ea a spus că: „S-ar putea să fi uitat lenjeria intimă... pa!”

Miley Cyrus, într-o rochie transparentă la Premiile Grammy 2024 

Miley Cyrus, în vârstă de 31 de ani, și-a etalat stilul îndrăzneț duminică seară, la Crypto.com Arena din Los Angles, cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor Grammy 2024. 

Miley a optat să poarte o rochie transparentă. Rochia ascundea doar sânii și zona bikinilor, restul modelului fiind alcătuit din plasă subțire. Bijuteriile Tiffany & Co. au completat rochia, la fel ca și coafura pe care a ales-o – o coafură, în stilul anilor ’70, care aducea aminte de Tina Turner. 

Miley a fost nominalizată la șase categorii, printre care „Record of the Year”, „Song of the Year” și „Best Pop Solo Performance” pentru single-ul său de succes, „Flowers”, „Album of the Year” și „Best Pop Vocal Album” pentru Endless Summer Vacation și „Best Pop Duo/Group Performance” pentru piesa „Thousand Miles”, cu Brandi Carlile, potrivit ET.

Miley și tatăl ei, Billy Ray Cyrus, au intrat în istoria premiilor Grammy cu nominalizările lor la categoria „Înregistrarea anului”. Billy Ray a fost nominalizat anterior la această categorie pentru „Achy Breaky Heart” din 1992 și „Old Town Road” din 2018. Nominalizarea lui Miley îi face pe cei doi să fie al treilea duo tată-fiică care obține nominalizări la această categorie. 

Miley Cyrus, într-o rochie transparentă la Premiile Grammy 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Miley Cyrus a câștigat primul ei Grammy 

Miley Cyrus a avut un final obraznic în discursul de acceptare a premiului pentru „Înregistrarea anului” la gala Grammy 2024. 

Duminică, cântăreața în vârstă de 31 de ani a urcat pe scenă pentru a accepta cel de-al doilea premiu al serii pentru piesa „Flowers” și și-a petrecut cea mai mare parte a discursului mulțumindu-le celor apropiați, înainte de a face o glumă în stilul ei caracteristic. 

Nu cred că am uitat pe cineva, dar s-ar putea să fi uitat lenjeria intimă… pa!”, a spus ea, arătând un zâmbet șiret și îndepărtându-se rapid de cameră. 

Replica amuzantă a făcut ca publicul să izbucnească în râsete zgomotoase și aplauze, în timp ce Miley Cyrus și echipa ei coborau de pe scenă. 

Gluma a venit la doar câteva ore după ce a interpretat pe scenă piesa „Flowers” și a creat un alt moment viral pe rețelele sociale, când a făcut apel la public pentru că nu a intervenit suficient de mult în melodie. 

De ce vă purtați de parcă nu ați ști acest cântec?”, a spus ea în timp ce cânta live pe scenă. 

Miley Cyrus a folosit, de asemenea, o altă pauză a cântecului pentru a menționa prima ei victorie Grammy din această seară, sărbătorind ocazia importantă. 

Tocmai am câștigat primul meu GRAMMY!!!”, a spus artista în mijlocul cântecului, făcând publicul să izbucnească în aplauze. 

Sursa foto: hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton