; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miley Cyrus, goală la 17 ani?

07 December 2010

După ce i s-a furat poşeta, Miley a devenit ţinta unui scandal: s-au făcut publice imagini găsite, se pare, pe telefonul ei mobil, în care cântăreaţa şi actriţa care tocmai a împlinit 18 ani pozează semidezbrăcată.

.

Imaginile făcute publice pe diverse site-uri de Internet înfăţişează o adolescentă care seamănă foarte bine cu Miley, care pozează în ipostaze sexy, în faţa unei oginzi de baie, într-o cameră plină de haine, îmbrăcată sumar sau acoperită doar de o cămaşă descheiată sau de un halat scurt. Instantaneele au fost făcute, se pare, anul trecut, când Miley era la Madrid, la European MTVAwards.

.

Pro şi contra

Dovezile care atestă veridicitatea imaginilor cu vino-ncoa s-au îngrămădit să apară: gresia din baia camerei care apare în imagine este identică cu cea din hotelul la care a stat la Madrid cântăreaţa şi actriţa lansată de Disney. În plus, Miley a fost fotografiată purtând o cămaşă şi o brăţară identice şi folosind un telefon mobil identic cu cele din una dintre imagini.

Dar alte păreri susţin că pozele sunt false: este posibil ca tânăra din imagine să fie o britanică de 19 ani, care seamănă foarte bine cu Miley şi se dă drept cântăreaţa. Susţinătorii acestei teorii spun că o dovadă clară este tatuajul pe care aceasta din urmă îl are sub sânul stâng („Just Breathe') şi care lipseşte din imagini. Dar, având în vedere că poza e făcută în oglindă, şi sânul stâng e acoperit, „dovada clară' se cam clatină.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare