Homepage  / Vedete străine

Reacția lui Miley Cyrus, după ce a aflat că tatăl ei vitreg a avut o relație cu sora ei, Noah Cyrus. „Și-a confruntat mama”

Reacția lui Miley Cyrus, după ce a aflat că tatăl ei vitreg a avut o relație cu sora ei, Noah Cyrus. „Și-a confruntat mama”
12

de Roxana Mirea,

Este o adevărată dramă în familia lui Miley Cyrus. Se pare că soțul mamei ei a avut o relație cu sora artistei, Noah Cyrus. Tish Cyrus este căsătorită cu Dominic Purcell, actorul din „Prison Break”, și știa de relația acestuia cu fiica ei. Totuși, acesta nu a fost un impediment destul de puternic pentru a opri nunta. Iată care a fost reacția lui Miley Cyrus când a aflat.  

Drama din familia lui Miley Cyrus 

Miley Cyrus nu știa deloc că sora ei Noah Cyrus și actorul din „Prison Break”, Dominic Purcell, ar fi avut o relație înainte ca el să se căsătorească cu mama ei, Tish Cyrus, potrivit publicației People. 

Miley habar nu avea despre drama cu Dominic. Habar nu avea”, a declarat o sursă apropiată cântăreței, în vârstă de 31 de ani, la doar câteva zile după ce a fost dezvăluită presupusa idilă dintre Noah, în vârstă de 24 de ani, și actorul de 54 de ani. 

„[Miley] și-a confruntat mama în legătură cu asta. Crede că este o situație ciudată, dar o iubește pe mama ei și vrea ca ea să fie fericită”, a adăugat persoana din interior. 

Dominic Purcell

La sfârșitul săptămânii trecute, mai multe publicații au afirmat că Noah și Purcell au avut o relație amoroasă. „Noah și Dominic aveau o relație de prieteni cu beneficii, din când în când”, a declarat vineri o persoană din interior pentru People. „Au încetat să se mai vadă și apoi Tish a început să aibă o relație [cu el].” 

Mama lui Miley Cyrus, în vârstă de 56 de ani, ar fi fost la curent cu relația lui Purcell cu fiica sa cea mică, dar „nu i-a dat niciodată lui Noah șansa de a vorbi despre toate acestea înainte de a se căsători”. 

Drama din familia lui Miley Cyrus Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Noah Cyrus a lipsit de la nunta mamei ei 

O sursă pentru Entertainment Tonight a mai susținut că Tish nu a avertizat-o pe Noah despre idila ei cu actorul. Noah, care a fost văzută recent la Săptămâna Modei de la Paris, nu a participat nici la nunta lui Tish cu Purcell, în august 2023. 

Tulburările dintre Noah și Tish depășesc cu mult [ceea ce cred oamenii]. Noah este foarte tulburată de faptul că Tish i l-a furat pe Dominic”, a mai declarat o sursă. 

Zvonurile privind relațiile tensionate din familia Cyrus au început când fanii au observat că Noah și fratele ei, Braison, nu au participat la nunta mamei lor. Tish și Purcell s-au căsătorit în curtea lui Miley, care a fost și domnișoară de onoare. Nunta a fost la puțin mai mult de un an după ce Tish a cerut divorțul de fostul ei soț, Billy Ray Cyrus. 

Drama din familia lui Miley CyrusIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Tish și Billy Ray au trei copii împreună: Miley, Noah și Braison. Ea mai are doi copii, pe Brandi și Trace, cu primul ei soț, Baxter Neal Helson. 

În ceea ce o privește pe Noah – ea și-a anunțat logodna cu creatorul de modă Pinkus în iunie 2023. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton