Homepage  / Vedete străine

Miley Cyrus, adevărul despre despărțirea de Liam Hemsworth. Când a realizat că mariajul lor s-a terminat

Miley Cyrus, adevărul despre despărțirea de Liam Hemsworth. Când a realizat că mariajul lor s-a terminat
10

de Roxana Mirea,

Miley Cyrus a vorbit despre căsnicia eșuată cu Liam Hemsworth. Ea a spus că decizia de a se căsători a fost parțial motivată de „traumă”, după ce și-au pierdut casa într-un incendiu. 

Miley Cyrus, despre divorțul de Liam Hemsworth 

Miley Cyrus a vorbit despre despărțirea de Liam Hemsworth. În timpul unui clip al seriei sale „Used to Be Young” pe TikTok, vedeta pop a dezvăluit, miercuri, că și-a dat seama că relația ei s-a terminat în timp ce era cap de afiș la Festivalul Glastonbury 2019, din Anglia, potrivit Page Six.  

Glastonbury a fost în iunie, care a fost momentul în care s-a luat decizia că angajamentul meu și al lui Liam de a ne căsători a venit, bineînțeles, din dragoste în primul rând – pentru că am fost împreună timp de 10 ani – dar și dintr-un loc al traumei”, a explicat ea.  

La momentul respectiv, co-starurile din „Last Song”, care s-au căsătorit în decembrie 2018, au suferit multe pierderi și „încercau doar să reconstruiască cât de repede [puteau]” după ce iubita lor casă a ars în timpul incendiului Woolsey din noiembrie 2018 din Malibu, California. 

Nunta lor a avut loc la doar o lună după ce și-a pierdut casa din Malibu în incendiul din Woolsey. Deși erau deja logodiți, Cyrus a declarat că decizia lor de a se căsători în cele din urmă a fost parțial motivată de „trauma” comună. Ea a mai dezvăluit că a cântat la Festivalul Glastonbury în aceeași zi în care a decis să pună capăt căsniciei lor. 

Ziua spectacolului a fost ziua în care am decis că acea relație nu va mai funcționa”, a continuat Cyrus. Cântăreața a continuat să explice cum s-a forțat să își îngroape emoțiile și să joace teatru de dragul fanilor ei. „Acela a fost un alt moment în care munca, performanța, personajul au fost pe primul loc. Și cred că acum de aceea este atât de important pentru mine ca eu să nu mai în acest caz. Omul este pe primul loc”, a spus ea.  

Cântăreața a urcat pe scena din Somerset, Anglia, pe 30 iunie 2019, la aproximativ șase luni de la nunta lor – și cu două luni înainte ca Hemsworth să ceară divorțul. 

@mileycyrus

Used To Be Young (Series) – PART 37

♬ Used To Be Young – Miley Cyrus

„Chimia a fost de netăgăduit” 

Într-un clip anterior, cântăreața a amintit, de asemenea, chimia de netăgăduit dintre ea și actorul australian atunci când s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei „The Last Song”, în 2009. 

Cred că unul dintre elementele care au făcut ca acel film să fie atât de special a fost acela de a vedea doi oameni foarte tineri îndrăgostindu-se unul de celălalt, ceea ce se întâmpla în timp real și în viața reală”, a spus fosta actriță din „Hannah Montana”. „Așadar, chimia a fost de netăgăduit și acela a fost începutul unei relații lungi, de 10 ani.” 

Cyrus și Hemsworth au fost implicați într-o relație îndelungată de tip „on and off” înainte de a decide să se despartă definitiv, după ce actorul din „Hunger Games” a depus cererea de divorț în august 2019. 

The Women’s Cancer Research Fund’s An Unforgettable Evening Benefit GalaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton