; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

012116 liam hemsworth miley cyrus lead

Miley Cyrus a mărturisit că încă îl mai iubește pe Liam Hemsworth

03 December 2020

Miley Cyrus a mărturisit în cadrul emisiunii lui Howard Stern că încă îl mai iubește pe fostul ei soț, Liam Hemsworth, și că îl va iubi mereu. 

Artista a mai povestit că  incendiul care a avut loc în California în 2018, în urma căruia a ars locuința ei și a lui Liam Hemsworth a fost cel care i-a determinat să grăbească dezicia de a se căsători. Deși la acel moment acest lucru nu era în planurile lor. 

Se pare că graba lor nu a fost de bun augur însă:

„Am fost împreună de la 16 ani', a spus cântăreața în vârstă de 28 de ani, făcând referire la faptul că ea și Liam s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei The Last Song în anul 2009. „Casa noastră a ars. Noi eram logodiți, nu știu dacă am crezut vreodată că ne vom căsători.'

„Am pierdut totul. Aveam polaroidele lui Elvis. Am avut atât de multe și totul a dispărut, fiecare melodie pe care am compus-o în acea casă, fiecare fotografie pe care mi-o dăduseră părinții mei, toate scenariile mele, totul am pierdut', a adăugat Miley.

 

Miley povestește că toate aceste pierderi i-au cauzat o traumă, iar singurul lucru care îi mai rămăsese era relația cu Liam. Miley Cyrus și Liam Hemsworth și-au surprins fanii când au anunțat că s-au căsătorit în decembrie 2018, la scurtă vreme după producerea incendiului.

 „M-am agățat de ceea ce mi-a mai rămas din acea casă, adică eu și el. Și chiar îl iubesc și l-am iubit foarte mult și încă o fac, mereu îl voi iubi', a mărturisit Miley.

Căsătoria dintre Miley Cyrus și Liam Hemsworth nu a rezistat foarte mult, pentru că în vara anului 2019 au anunțat că divorțează. În august 2019, Liam a depus actele de divorț, iar la începutul anului 2020, procesul de divorț a fost finalizat. 

După despărțirea de Liam, Miley a format un cuplu cu Kaitlynn Carter, de care s-a despărțit destul de repede. Ulterior, a fost împreună cu muzicianul Cody Simpson, însă cei doi s-au decis să se despartă în luna august a anului 2020, după o relație de 10 luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare