; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miles Teller („Whiplash”) va juca într un serial marca Amazon

Miles Teller („Whiplash”) va juca într-un serial marca Amazon

30 March 2017

La aproape două luni după ce regizorul Nicolas Winding Refn („Drive', „Demonul de Neon') a anunţat că a bătut palma cu gigantul online Amazon, pentru care va realiza un serial intitulat „Too Old to Die Young', danezul şi-a găsit şi un protagonist pentru această producţie, anunţă slashfilm.com.

Este vorba despre Miles Teller (cunoscut din filmele „Whiplash', seria „Divergent', „The Fantastic Four 2' şi „War Dogs: Tipii cu arme').

Actorul a bătut palma pentru rolul principal, cel al lui Martin, un poliţist din Los Angeles al cărui partener a fost ucis şi care este atras într-un univers subteran al asasinilor, care populează oraşul: soldaţi Yakuza, mafioţi ruşi şi bande criminale de adolescenţi. Serialul va avea 10 episoade, toate fiind regizate de Refn. Acesta din urmă a scris scenariul alături de producătorul executiv Ed Brubaker (care este autor de benzi desenate).

Aceasta nu va fi prima colaborare de acest gen dintre ganez şi Amazon: compania online – care oferă abonaţilor la serviciul Prime acces la seriale şi filme producţie proprie – va mai distribui şi serialul „Barbarella', la care Refn lucrează de ceva ani.

Sursa foto: https://www.facebook.com/goliathdotcom

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare