; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MILES, MERC, LEO, PHOEBE, LORETTA

„Miles în spațiu”, un nou serial animat de aventuri, la Disney Junior

21 May 2015

„Miles în spațiu', un nou serial animat de aventuri intergalactice pentru copii, debutează sâmbătă, 23 mai, la ora 10:55, la Disney Junior.

 [Not a valid template]

Acţiunea serialului pornește de la adevăruri ştiinţifice şi spaţiale unice și prezintă misiunile în spaţiul cosmic ale tânărului aventurier Miles Callisto şi ale familiei acestuia – mama şi căpitanul navei, Phoebe; tatăl, inginer mecanic, Leo; sora mai mare şi un geniu al tehnologiilor, Loretta; şi cel mai bun prieten, robo-struțul, Merc – în încercarea lor de a stabili contacte în galaxie în numele Autorităţii de Tranzit Tomorrowland. Împreună, ei explorează noi galaxii pline de extratereştri ciudaţi.

Experţi în spaţiu, ştiinţă şi tehnologie de la NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL) din cadrul NASA, Space Tourism Society şi Google oferă consultanţă pentru dezvoltarea serialului „Miles în spațiu', creat să inspire interesul copiilor pentru lumea fascinantă a explorării spaţiale. Curiozitatea şi descoperirea sunt teme centrale în noul serial, Miles şi familia lui oferind în fiecare episod exemple de prietenie, muncă în echipă, gândire critică sau încurajând celebrarea familiei.

Emmy Sascha Paladino, nominalizat la un premiu Emmy („Henry Dragomonstru' de la Disney Junior) este creatorul serialului şi producător executiv, iar Paul Demeyer („Duckman', „Rugrats in Paris'), nominalizat şi el la un premiu Emmy, este regizor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare