; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mila Kunis

Mila Kunis: “Voi părăsi Hollywood-ul când voi deveni mamă”

18 February 2013

Mila Kunis are de gând să renunţe la actorie imediat ce va lua în primire rolul de mamă. Motivul? Actriţa în vârstă de 29 de ani nu vrea să fie genul de părinte absent din viaţa copilului său, scrie femalefirst.co.uk.

Iubita lui Ashton Kutcher, care a fost desemnată de revista „Esquire” cea mai sexy femeie în viaţă, a explicat într-un interviu acordat revistei “Playboy” că, atunci când îşi va forma o familie, nu îşi va mai dori să aibă parte de asemenea “publicitate” şi atenţie din partea presei.

“Adevărul e că nu cred că pot să fac asta pentru tot restul vieţii mele. Vreau să îmi şi trăiesc viaţa. Îmi doresc o familie. Vreau să fiu o mamă prezentă în viaţa copilului meu”, a mărturisit Mila Kunis.

Actriţa a mai explicat că părinţii ei s-au ocupat foarte îndeaproape de ea.

“Eu nu am stat niciodată într-un loc mai mult de două luni. Cum voi avea grijă de familie în ritmul ăsta? Trebuie să faci compromisuri. Dacă asta înseamnă că va trebui să fac un film pe an, dacă oamenii vor vrea în continuare să mă vadă şi să mă angajeze şi nu voi ajunge să joc prost, e grozav. Singura mea sursă de fericire nu poate fi dependent de ceva atât de schimbător”, a declarat Mila Kunis.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare