; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mila Kunis s-a îngrăşat nouă kilograme

16 May 2011

Actriţa de 27 de ani spune că a avut nevoie de cinci luni ca să slăbească nouă kilograme, pentru a putea s-o interpreteze pe balerina Lily din pelicula „Lebăda neagră' (2010), şi s-a îngrăşat la loc în numai cinci zile, relatează femalefirst.co.uk.

„M-am antrenat patru ore pe zi, şapte zile pe săptămână, timp de cinci luni. Am avut liber de ziua mea şi când a trebuit să merg la Premiile Emmy şi la Globurile de Aur.

Am slăbit nouă kilograme. Trebuia să arăt ca o balerină. Aveam 43 de kilograme la final. Eram numai piele şi oase. Arătam dezgustător în realitate, dar ieşeam bine în poze şi pe peliculă. Mi-au trebuit cinci luni ca să slăbesc, dar m-am îngrăşat la loc în numai cinci zile', a spus Mila Kunis.

Părinţii actriţei au fost îngroziţi când au văzut cât de mult a slăbit.

„Tatăl meu este inginer mecanic. Mama este profesoară de fizică. Mai au un fiu care este biochimist în San Diego şi încearcă să găsească un leac pentru cancer, dar abia reuşeşte să-şi achite chiria. Apoi m-au avut pe mine – fiica lor care câştigă o sumă obsecenă de bani fără să facă nimic. Ei cred că meseria mea este absurdă'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare