Homepage  / Vedete româneşti

Mike, noi declarații controversate despre iubita lui, Iulia Albu. Ce s-a întâmplat la America Express. „Am vrut să o omor”

Mike, noi declarații controversate despre iubita lui, Iulia Albu. Ce s-a întâmplat la America Express. „Am vrut să o omor”
10

de Roxana Mirea,

Iulia Albu și Mike au devenit un cuplu mediatizat după participarea lor la America Express 2023, sezonul 2. Mike a fost dur criticat de telespectatori din cauza modului în care se comporta cu iubita lui. După ce s-au terminat filmările, Iulia Albu și Mike s-au despărțit, dar s-au împăcat la scurt timp. Recent, Mike a făcut noi dezvăluiri despre ce s-a întâmplat la America Express.  

Mike, noi detalii despre experiența cu Iulia Albu la America Express 

Iulia Albu și Mike au trăit experiența America Express la intensitate maximă. Cei doi au întâmpinat multe obstacole și s-au certat constant pe Drumul Aurului. Mike s-a confruntat și cu un val de critici din cauza modului îi care îi vorbea și o trata pe iubita lui. După terminarea filmărilor, cei doi s-au despărțit, dar împăcarea a venit la scurt timp după aceea.  

Recent, Iulia Albu și Mike au recunoscut că experiența de la „America Express” i-a unit. „Nu am să te mint, au fost momente când am vrut să o omor, dar nu am putut. O iubesc. Uneori trebuie să lupți. Îți dai toată silința și merge, deocamdată”, a declarat Mike, potrivit Spynews. 

„El vrea să fiu tot timpul cea mai bună. Nu (n.r. – cu el nu este critic). Câteodată îmi folosește. Ce s-a întâmplat în America Express a fost ceva ce ne-a luat total prin surprindere, ceva ce anticipam. De aceea am și spus în testimonial că vom pleca fie căsătoriți, fie divorțați de acolo. (…) Cred că momentul cu bagajele a fost, totuși, momentul care ne-a distrus psihic de la începutul competiției”, a mărturisit Iulia Albu în cadrul unui interviu de pe YouTube. 

Iulia Albu și Mike, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Iulia Albu și Mike, detalii picante despre împăcare 

Iulia Albu și Mike au fost invitați în podcastul „La Țocii”, găzduit de Romică și Cătălin Țociu. Iulia și iubitul ei au vorbit despre relația lor. „O iubesc pe Iulia și nu cred că America Express și nicio altă experiență ar fi putut să ne dezbine, cu toate că am avut un moment în care am fost separați. Nu cred că ne-a separat America Express. Cred că ne-a separat bunul simț și un moment… de repaus. Am avut amândoi un moment de introspecție. Eu mi-am luat perna și am plecat”, a spus Mike, în podcastul „La Țocii” 

„Era cu Amin, era cu parastas atunci. Ne-am împăcat într-o secundă. Am fost supărați mult timp, dar la un moment dat… A fost așa obositor, a trebuit să redecorez toată terasa că m-am plictisit singură. Mi-am luat tuia. Nu mai era el să-mi gătească și să aibă grijă de mine, dar nu doar asta”, a declarat și Iulia Albu.  

„Ne-am împăcat în pat, pur și simplu. M-a sunat într-o zi că are nevoie să mute ceva în dormitor”, a mai spus Mike. „Îți dai seama ce scuză penibilă (râde)”, a completat Iulia.   

Bineînțeles că am mers să mut ceva în dormitor și am dărâmat totul. Asta a fost și ne-am împăcat”, a încheiat Mike. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton