Homepage  / Vedete româneşti

Mike a izbucnit în lacrimi, la America Express 2023, sezonul 2. Reacția Iuliei Albu. „Ce oameni să nu lași în viața ta”

Mike a izbucnit în lacrimi, la America Express 2023, sezonul 2. Reacția Iuliei Albu. „Ce oameni să nu lași în viața ta”
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 20 noiembrie 2023, la Antena 1, iar echipele mai puțin norocoase au fost nevoite să își găsească cazare. Iulia Albu și Mike au ajuns în casa unei doamne, însă nu s-au așteptat deloc la ce a urmat. Iulia a început să plângă și nu a durat mult până când și Mike a izbucnit în lacrimi.  

Iulia Albu și Mike, în lacrimi la America Express 2023, sezonul 2 

După jocul de imunitate, echipele mai puțin norocoase au fost nevoite să își caute cazare, la America Express, sezonul 2, aseară, 20 noiembrie 2023. Iulia Albu și Mike au ajuns în casa unei doamne de profesie avocat, care scrie și pentru un ziar local. Femeia le-a arătat un articol scris de ea într-un ziar. 

„Evoc acele timpuri în care, nu doar că mă preocupam doar de viață, problemele le rezolvam visând, crescând, sănătoasă și puternică. Când știi să pui valoare pe cine te iubește, la asta se rezumă viața de zi cu zi, din punctul meu de vedere. Îl rog în fiecare zi pe Creator ca viața să fie mai simplă, mai puțin complicată, mai veselă”, a citit Iulia Albu o parte din text, cu un nod în gât și cu ochii în lacrimi, potrivit a1.ro.  

Iulia Albu a început să plângă, pe măsură ce înțelesul cuvintelor o lovea tot mai tare.  

Mike a izbucnit în lacrimi, la America Express 2023, sezonul 2. Reacția Iuliei Albu. „Ce oameni să nu lași în viața ta” (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

N-aveam cum să nu mă emoționez pentru că erau niște cuvinte foarte adevărate. Și era o poveste care se vedea că este scrisă din suflet despre ce oameni trebuie să lași în viața ta și ce oameni să nu lași în viața ta. Am rezonat cu povestea ei”, a mărturisit vedeta în timp ce a îmbrățișat-o pe femeie care i-a primit în casa lor. 

„Eu scriu atât de trist pentru că soțul meu a murit acum doi ani. E foarte trist, dar nu trebuie să plângi. Viața îți oferă atâtea lucruri”, le-a spus gazda.  

Acela a fost momentul în care și Mike a izbucnit în lacrimi. „Eu plâng din alt motiv, dar îmi pare rău pentru dumneavoastră. Pentru că ați avut ghinionul de a vă pierde soțul”, a precizat și iubitul Iuliei Albu. 

Sursa foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton