Homepage  / Vedete româneşti

Mikaela, fiica Iuliei Albu, a împlinit 14 ani și s-a transformat într-o adolescentă frumoasă foc

Mikaela, fiica Iuliei Albu, a împlinit 14 ani și s-a transformat într-o adolescentă frumoasă foc
14

de Redactia Tvmania,

Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu a împlinit 14 ani și dintr-o fetiță frumușică foc, s-a transformat într-o adolescentă superbă. Nici nu e vreo îndoială că puștoaica a moștenit frumusețea de la mama ei, cu care de altfel și seamănă foarte bine.

Cu ocazia zilei de naștere, Mikaela s-a jucat de-a modelul într-o ședință foto, iar părinții ei au postat mesaje prin care arată cât de mândri sunt de fiica lor și cât de mult o iubesc. „Minunea mea împlinește astăzi 14 ani. La mulți ani, Mika!”, a scris Mihai Albu pe rețelele de socializare. Și Iulia Albu a avut un mesaj pentru fiica ei: „La mulți ani, sweet 14! Dragostea mea”.

mikaelaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Iulia Albu îi acordă fiicei sale toată susținerea și încurajările din lume. Totuși, criticul de modă știe să impună și anumite reguli pentru ca Mikaela să crească într-un mediu armonios. În final, această trebuie să devină o adolescentă responsabilă, o femeie organizată, potrivit Libertatea. Acestea sunt motivele pentru care criticul de modă declara în urmă cu aproape doi ani că deși are acces la internet, nu este de acord ca fiica ei să petreacă mult timp pe rețetele de socializare.

Iulia Albu despre Mikaela: „Eu nu pun niciun fel de presiune pe ea”

Întrebată de multe ori dacă Mikaela vrea să-i calce pe urme și să devină designer vestimentar, Iulia Albu a spus că fiica sa își va alege singură drumul pe care vrea să-l aibă, iar ea o va susține în orice decizie pe care o ia.

„Nu înțeleg concepția asta cu «călcatul pe urme», adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor.

Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!.

CITEȘTE ȘI:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton