Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihai Zmărăndescu și Cristi Mitrea, replici dure în direct. De la ce a pornit scandalul

Mihai Zmărăndescu și Cristi Mitrea, replici dure în direct. De la ce a pornit scandalul
10

de Andra Stana,

Mihai Zmărăndescu s-a numărat printre invitații lui Cătălin Măruță în emisiunea de la Pro TV. În direct la TV, cei de acasă au fost martori la un schimb de replici dur între fostul Faimos de la Survivor România și Cristi Mitrea. Fostul iubit al Andreei Mantea a comentat evoluția luptătorului în competiția din Republica Dominicană.

Mihai Zmărăndescu a părăsit show-ul Survivor România 2023, la doar câteva săptămâni de când ajunsese în jungla din Dominicană. Prezent în platoul La Măruță pentru a vorbi despre experiența sa în show-ul prezentat de Daniel Pavel, Mihai Zmărăndescu a avut o confruntare cu Cristi Mitrea. Potrivit libertatea.ro, acesta este mereu prezent în platou pentru a dezbate subiectele referitoare la Survivor România.

Mihai Zmărăndescu și Cristi Mitrea, replici dure în direct. De la ce a pornit scandalulIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Pentru mine a fost o dezamăgire”

Luptătorul l-a criticat în repetate rânduri pe fiul lui Cătălin Zmărăndescu, atunci când se afla încă în show-ul filmat în Republica Dominicană. Acum, cei doi au stat față-n față în emisiunea „La Măruță” și nu au pierdut ocazia de a-și arunca replici acide.

Pentru mine a fost o dezamăgire. Nu mi s-a părut că ai fost la nivelul așteptărilor. Mă așteptam să fii puțin mai pregătit măcar fizic. A fost o foarte mare dezamăgire pentru mine caracterul ăsta. Eu cred că te-ai făcut de râs”, a spus Cristi Mitrea.

Luptătorul a amintit și de scandalul pe care concurentul l-a avut cu Crina Abrudan în timpul filmărilor de la Survivor România 2023. Replica lui Zmărăndescu a venit rapid: „Cristi, dar tu și în viața reală ai anumite vorbe, anumite atitudini față de oameni, fără să fii acolo nemâncat și fără să dormi pe scânduri. Eu ce vină am dacă am fost acolo?

„Câteodată să controlezi ce scoți pe gura aia”

Luptătorul de MMA i-a spus fostului concurent de la Survivor România 2023 că nu a avut deloc un comportament potrivit în emisiune, cu atât mai mult cu cât o țară întreagă a văzut că a jignit-o pe Crina Abrudan, soția lui Gabi Popescu.

Te duci în niște zone atât de sensibile… Cum a fost și cu Robert, de-mi vine să te întreb dacă ești homofob? Ai grijă, că ești la televizor. Te duci în niște zone foarte sensibile care nu o să-ți facă bine niciodată. Nu știi să le gestionezi. N-ai niciun fel de abilitate. Părerea mea este să dai dovadă de maturitate. Câteodată să controlezi ce scoți pe gura aia, că scoți prostii. N-ai creștere de acasă, frate!

Și a continuat: „Mulțumim că ne-ai ajutat emisiunea, că fără tine, sincer, nu știu cum mai ajungeam la sfârșitul ei”. După acest schimb de replici, Mihai Zmărăndescu s-a enervat și s-a arătat vizibil deranjat de vorbele lui Cristi Mitrea.

Da, eu înțeleg rolul lui domnul Cătălin aici. Este La Măruță. Acum tu ești în umbra lui și începi să dai în toată lumea care vine aici. Eu nu știu dacă tu ai fost în emisiune la Survivor, dacă ai cum să vorbești despre oamenii care au trăit acolo. Tu ar trebuie să te duci sezonul viitor și să ne dovedești de ce ești în stare.

„Nu dai dovadă de 7 ani de acasă”

Cătălin Măruță i-a spus invitatului său să revină în platoul La Măruță alături de Crina Abrudan și să îi ceară scuze public acesteia.

„Nu am de ce să-ți cer scuze. Și ea mi-a zis «Marș, nesimțitule!». De ce să-mi cer scuze?”, a spus fiul lui Cătălin Zmărăndescu.

Cristi Mitrea a intervenit: „Pentru că este un lucru decent de făcut. Ești bărbat. Dar, în fine, lucrurile astea nu trebuie să te învățăm noi. Asta e trist. Că n-ai găsit un pic de modestie. Că nu dai dovadă de 7 ani de acasă”.

Dar tu știi ce am trăit eu acasă? Ești în urmă cu situația? De unde știi ce a fost la mine în familie?”, i-a răspuns fostul concurent de la Survivor România 2023.

Sursa foto: captură video, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton