; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Tudose la 40 de intrebari cu Denise Rifai (2)

Mihai Tudose, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?”

20 July 2021

Mihai Tudose, fost Premier al României, este invitatul din această seară, la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată la ora 23:00, la Kanal D.

Actual europarlamentar, Mihai Tudose a ocupat funcția de Premier al României, timp de șase luni, și este considerat a fi unul dintre cei mai influenți lideri PSD, partid din care face parte încă de la înființarea formațiunii politice.

Mihai Tudose a fost de cinci ori deputat în Parlamentul României și ales premier într-o perioada dificilă pentru România, atunci când liderul PSD de la acea vreme, Liviu Dragnea, încerca să modifice legile justiției.

Mihai Tudose este căsătorit și are o fiică, iar în plan politic europarlamentarul este o voce foarte activă împotriva actualului guvern.

Ce rol joacă Serviciile Secrete în viața dumneavoastră?', Cine a încercat să vă creeze imaginea de alcoolic?', Cine v-a trădat în războiul cu Liviu Dragnea?', Vă simțiți răzbunat în relația cu Liviu Dragnea?', Este Mihai Tudose varianta modernă a baronului PSD?', Sunteți un plagiator pe bandă rulantă?', V-ați folosit fiica paravan în afaceri?' sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări care îi vor fi adresate invitatului din această seară, Mihai Tudose, în cadrul emisiunii '40 de întrebări cu Denise Rifai', de la ora 23:00, la Kanal D!

Sursa foto: Kanal D

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare