Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Trăistariu plănuiește să se criogeneze. Artistul face declarații inedite: „Vreau să trăiesc până la 120 de ani!”

Mihai Trăistariu plănuiește să se criogeneze. Artistul face declarații inedite: „Vreau să trăiesc până la 120 de ani!”
8

de Redactia Tvmania,

Mihai Trăistariu, în vârstă de 47 de ani, are planuri mari de viitor și idei cât se poate de inedite. Artistul este îngrijorat de faptul că va îmbătrâni și este determinat să facă tot ce-i stă în putință pentru a încetini acest proces natural. Iată la ce truc dorește să apeleze, spre surprinderea tuturor admiratorilor săi!

Mihai Trăistariu vrea să trăiască până la 120 de ani și să se criogeneze

Mihai Trăistariu a început să țină post negru, așa cum a făcut și colegul său de breaslă Damian Drăghici și susține că acesta are un rol important în regenerarea corpului. Mihai Trăistariu este speriat de ideea că va îmbrătrâni și face tot ce îi stă în putință pentru a ține la distanță semnele trecerii timpului. Artistul a declarat, mai în glumă mai în serios, că ar apela chiar și la criogenare dacă acest lucru i-ar garanta tinerețea veșnică!

„Țin această dietă cu apă și pentru că vreau să trăiesc mult, până la 120 de ani, până când mă criogenez. Specialiștii în domeniu susțin că omul este programat să trăiască 120 de ani, dacă am fi atenți la stilul de viață. Dar, din cauza bolilor, alimentației proaste, nedormitului și stresului, ne scurtăm mult zilele, mulți nu prind nici 80 de ani”, a declarat Mihai Trăistariu, conform Click!

mihai 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Postul negru, cunoscut și sub numele de „post total” sau „post complet”, presupune abținerea totală de la consumul de alimente și băuturi pentru o anumită perioadă de timp, de obicei cu scopuri religioase, de sănătate sau de detoxifiere. În timp ce există anumite beneficii potențiale ale postului negru, acesta poate prezenta și o serie de riscuri și pericole, mai ales dacă nu este făcut corect sau este practicat de persoane cu anumite condiții medicale, avertizează specialiștii.

În lipsa alimentelor, organismul poate începe să descompună proteinele musculare pentru energie, ceea ce poate duce la pierderea masei musculare și la slăbirea generală a corpului. Absența aportului alimentar poate perturba echilibrul de sodiu, potasiu și alți electroliți esențiali, ceea ce poate afecta funcționarea normală a inimii și a altor organe.

După o perioadă de post negru, există riscul de a consuma cantități mari de alimente într-o perioadă scurtă de timp, ceea ce poate duce la probleme digestive și la o creștere rapidă în greutate. Mai mult decât atât, sistemul digestiv poate avea dificultăți în a relua funcționarea normală, ceea ce poate cauza disconfort, greață, balonare și alte probleme digestive.

Mihai Trăistariu și-a făcut deja testamentul, deși are doar 47 de ani

Mihai Trăistariu nu stă deloc rău pe plan financiar. Acesta câștigă bani din afacerea pe care o are în domeniul imobiliar, dar și din activitatea lui de artist. Recent, el a dezvăluit că vrea să câștige un milion de euro. Deși a împlinit recent 47 de ani, Mihai Trăistariu și-a făcut planurile în ceea ce privește testamentul și a recunoscut că are de gând să își împartă averea între cei trei frați ai săi și alte rude ale sale. 

E clar că frații vor primi, dar nu musai fraților, cât copiii și niște rude. Vreau să îi iau pe toți la grămadă, să facem o chestie. Eu mai am o asta variantă, de asta spuneam de un milion de euro. Dacă ar fi să fie, eu spun ipotetic. Eu de fiecare dată când visez frumos, se întâmplă. Eu trebuie doar să visez frumos și se întâmplă”, a declarat Mihai Trăistariu.

Sursă foto: Instagram Mihai Trăistariu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton