Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Trăistariu a dat lovitura în afaceri. Și-a cumpărat apartament de lux la malul mării. Cu ce preț îl închiriază turiștilor

Mihai Trăistariu a dat lovitura în afaceri. Și-a cumpărat apartament de lux la malul mării. Cu ce preț îl închiriază turiștilor
9

de Redactia Tvmania

Mihai Trăistariu are planuri mari pentru anul acesta și speră ca afacerile sale imobiliare în care este implicat să dea roade. Artistul a investit o sumă fabuloasă pentru a-și achiziționa un nou apartament la malul mării. Iată cât trebuie să plătească turiștii dacă doresc să petreacă o noapte în noul apartament al celebrului artist.

Mihai Trăistariu și-a cumpărat un apartament de lux în Mamaia Nord

Mihai a achiziționat un apartament de lux într-un complex de cinci stele din Mamaia Nord. Trăistariu este nerăbdător să înceapă procesul de amenajare a locuinței, iar în sezonul estival, turiștii vor avea posibilitatea să se cazeze în acest spațiu de vis.

Locuința se află în clădirea numărul patru a complexului de lux, la etajul trei, oferind o priveliște impresionantă către mare. Complexul beneficiază de toate facilitățile necesare. Ca urmare, costul pentru închirierea apartamentului în timpul sezonului estival va reflecta aceste avantaje.

Câți bani câștigă vedetele pentru America Express și alte reality show-uri. Dezvăluirile lui Mihai TrăistariuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Apartamentul este la etajul 3, se vede marea de la geam, prin urmare prețul va fi unul ca de lux. Nu știu încă prețul exact, probabil undeva la 150-200 de euro pe noapte, în plin sezon iulie-august.

O să mă orientez după prețurile zonei, o să văd cum le dau și vecinii mei. Nu pot să dau acolo cu preț mic, îl mobilez de lux și-l dau la preț de lux. Ai toate condițiile acolo în complex, nici nu trebuie să ieși de acolo.

Știți deja că mai am 6 apartamente pe care le închiriez de 4 veri încoace. Dar, acelea sunt de 3 stele și sunt accesibile oricui, pentru că am mers sub prețul zonei, ca să se bucure lumea de ele”, a povestit artistul, într-un interviu acordat pentru Click!

Cu câțiva ani în urmă, Mihai Trăistariu a vândut un teren moștenit în Năvodari și a început o afacere de închiriere a garsonierelor de la malul mării.

Cele șase apartamente pe care artistul le deține în Năvodari au reprezentat o sursă importantă de venituri în timpul pandemiei, generând câștiguri semnificative. Conform propriilor declarații, din închirierea garsonierelor pe care le obține, el a reușit să obțină un profit de 30.000 de euro anul trecut.

Mihai Trăistariu este mulțumit de cum funcționează afacerea de la malul mării

Mihai Trăistariu a mai spus că se pricepe la turism și vrea să investească în continuare în acest domeniu, având în vedere că obține bani frumoși.

„Mie îmi place să fac turism şi am observat că mă şi pricep la asta. Am învăţat pe parcurs, ies şi bani şi am de gând să investesc în asta. În altceva nu am în ce să mai investesc pentru că am tot ce îmi trebuie la ora actuală. Aşa că pot investi în ceea ce văd că mie îmi iese. Altora, de exemplu, nu le iese. Foarte mulţi se plâng că nu au turişti.

Chiar recent mi se plângea cineva că e cam gol, că dă drumul de la 15 iulie până la 15 august, doar o lună că nu are rezervări. Nu ştiu să îşi managerizeze afacerea. Eu promovez apartamentele încă din ianuarie. Mi-am învăţat lecţia. Dacă tu te promovezi din mai, nu mai dai nicio cazare pentru că lumea îşi rezervă din timp. Eu, în ianuarie, februarie, martie, distribui zilnic, postez anunţurile cu cazările până când se rezervă toate. Şi atunci, când vine luna iunie, eu am deja toată vara rezervată”, a mai spus artistul.

Sursă foto: Instagram Mihai Trăistariu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton