Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Trăistariu, reacție nervoasă după ce TVR a anunțat că România nu va participa la Eurovision 2024. „De ce nu mă lasă pe mine?”

Mihai Trăistariu, reacție nervoasă după ce TVR a anunțat că România nu va participa la Eurovision 2024. „De ce nu mă lasă pe mine?”
11

de Roxana Mirea,

Mihai Trăistariu e foc și pară după ce TVR a anunțat că România nu participă la Eurovision anul acesta. Artistul își dorea mult să participe și chiar avea și o piesă pregătită. Mihai Trăistariu a avut o reacție dură la adresa celor care au votat împotriva participării noastre la competiția din Suedia. 

Mihai Trăistariu, revoltat că România nu mai participă la Eurovision 2024 

România nu va participa la Eurovision 2024, care va avea loc în oraşul Malmö din Suedia, ţara al cărei reprezentant a câștigat ediția anterioră a concursului. Anunțul a fost făcut de Televiziunea Română. Mihai Trăistariu este extrem de supărat din cauza acestei decizii. El spune că avea o piesă pregătită și este sigur că ar fi avut șanse mari să câștige.  

Sunt foarte dezamăgit și foarte supărat! Nu vorbesc de faptul că aveam eu o piesă că pe ăștia îi doare în cot oricum de Trăistariu, nu-i interesează. Dar, e ca și cum ai spune că, dacă la fotbal am ieșit codași, nu mai mergem anul viitor la campionat.  

Nu ai cum să scoți muzica românească de pe harta lumii. Era important să scrie și România pe ecran, chiar dacă vom avea ani mai buni sau mai proști. 

Sunt indignat pe cei patru care au votat împotrivă. Pe ăștia contra vreau să-i văd ca să înțeleg de ce! Normal ar fi să ne spună cine sunt pentru că televiziunea e susținută din bani publici. 

Eu atât vreau să știu: de ce nu mă lasă pe mine să particip la Eurovision? Am înțeles că bagă bani în fotbal, Olimpiadă, deci bani găsesc, cei 180.000. Anul trecut au risipit 400 000 de euro ca să se ducă toți cu neamurile acolo”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Click! 

Mihai Trăistariu, reacție dură după ce România a ratat calificarea în finala Eurovision 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mihai Trăistariu avea o piesă pregătită pentru Eurovision 2024 

Mihai Trăistariu spune că avea deja o piesă a unui compozitor din Finlanda și aștepta verdictul TVR pentru a se înscrie în concurs.   

„Trebuiau să anunțe de la 1 octombrie, când se deschid preselecțiile în toate țările, că România nu va participa. Nu ne ții până la final de ianuarie! 

Pe mine m-au încurcat pentru că aveam o piesă de la niște producători din Finlanda, care mi-au zis că mai bine mă înscriu în România că sunt șanse să câștigăm. Am așteptat degeaba, acum nu mai am ce să fac cu melodia! Ce să fac, o mai țin un an?!”, a mai spus indignat solistul. 

Mihai Trăistariu se numără printre artiștii din România care au strâns o experiență suficient de mare mai ales în ceea ce privește concursul Eurovision.  Mihai Trăistariu a participat de 6 ori consecutiv la selecția națională pentru Eurovision, clasându-se de fiecare dată pe locurile fruntașe : 2, 3, 4, 3, 3, 1, iar în 2006 a reprezentat România cu piesa „Tornero’, obținând la concursul Eurovision cel mai mare punctaj din istoria României : 172 de puncte.

„Nu mai concurez în viaţa mea pentru România la Eurovision” 

Mihai Trăistariu este extrem de nervos și a avut o reacție dură împotriva TVR. 

„Sunt foarte supărat. Ce aş mai putea spune despre TVR?! Sunt o adunătură de oameni, nu ştiu să facă nimic, nu sunt pricepuţi la nimic, nu ştiu să aducă valoare, să facă performanţă, să pună în valoare… Nimic! Ar trebui schimbaţi toţi, de la locomotivă până la ultimul vagon”,a declarat Mihai Trăistariu, pentru Playtech Știri. 

Mihai Trăistariu crede că nu constrângerile financiare reprezintă adevăratul motiv pentru care România nu va mai participa la Eurovision 2024. 

Dacă anunţi, se găsesc sponsori care să vină să ajute, nu este vorba despre aşa ceva”, a explicat Mihai Trăistariu. 

Artistul dă de înțeles că s-ar fi înscris la Eurovision pentru o altă țară dacă TVR ar fi anunțat mai devreme că România nu mai participă. 

Finlandezii au zis să aşteptăm să vedem ce face România. Aveam speranţă, dar s-au închis preselecţiile, nu mă mai pot înscrie nicăieri. Mi-au şi scris producătorii că o să păstrăm cântecul pentru anul viitor, pentru că e foarte bun şi e păcat de el să îl aruncăm la gunoi. 

O să îl ţin ascuns şi o să îi dau drumul anul viitor, dar nu pentru România – nu îmi mai asum acest risc. Sunt aproape revoltat, nu ştiu în ce ţară să mă duc. Nu mai concurez în viaţa mea pentru România la Eurovision”, a mai declarat Mihai Traistariu. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton