; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Trăistariu a ajuns la sapă de lemn

Mihai Trăistariu a ajuns la sapă de lemn: „Nu vreau să-mi vând mașina ca să am ce mânca”

31 March 2021

Mihai Trăistariu o ducea bine înainte de pandemie, dar bunăstarea s-a dus pe apa sâmbetei după apariția restricțiilor. Artistul a recunoscut că a trebuit să renunțe la unele dintre lucrurile personale pentru a se descurca în această perioadă.

Înainte de pandemia de coronavirus, Mihai Trăistariu se număra printre cei mai avuți artişti de la noi. El investea bani atât în muzică, cât şi în imobiliare. După ce au apărut restricţiile impuse de autorităţi, veniturile i-au fost atât de reduse încât s-a văzut nevoit să-și vândă o parte din bunuri.

'Eu mi-am vândut un apartament, chiar nu vreau să îmi vând maşina ca să am ce mânca. S-a ajuns prea departe! În viaţa mea nu am trăit ce trăiesc acum! Recunosc cinstit că sunt în prag de depresie. Am ajuns într-un punct în care nu m-am imaginat vreodată. A trecut aproape un an şi ceva de când s-a declanşat pandemia, iar noi, artiştii, suntem lăsaţi pe ultimul loc. Noi suntem firi mai sensibile şi dacă Horeca a protestat, noi am rămas aşa uitaţi de lume. Mie îmi este extrem de greu', a declarat Mihai Trăstariu la Antena Stars.

Artistul a mai adăugat că nu şi-a mai putut cumpăra haine de un an şi nici la terase nu-şi mai permite să iasă din cauza problemelor cu banii. În plus, a declarat că un test de anticorpi făcut în ianuarie a arătat că fusese infectat cu COVID-19, deşi nu a avut niciun simptom. 

Foto: https://www.instagram.com/mihaitraistariu/

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare