Homepage  / Televiziune

Mihai Stoica, invitat permanent în emisiunile Prima Sport. Va analiza meciurile de la Europeanul de fotbal din Germania

Mihai Stoica, invitat permanent în emisiunile Prima Sport. Va analiza meciurile de la Europeanul de fotbal din Germania
4

de Redactia Tvmania,

Prima Sport aliniază echipa de Euro. După fostul internațional, Basarab Panduru, și jurnaliștii Silviu Tudor Samuilă și Dan Udrea, Mihai Stoica schimbă și el echipa. El va fi invitat permanent al emisiunilor difuzate pe canalul deținut de Clever Media

Potrivit Prima TV, Mihai Stoca va debuta în noua postură cu analize sportive la Europeanul de fotbal din Germania, în emisiunea Euro Show. Apoi, va comenta competițiile importante: SuperLiga, Cupa României, Premier League, și multe alte competiții de top difuzate de Prima Sport.

Într-un sezon în care FCSB, campioană după 9 ani, va evolua în preliminariile  UEFA Champions League, Mihai Stoica va fi prezent în studioul Prima Sport de la sfârșitul lunii iunie. În ultimii 3 ani, Mihai Stoica a fost analist Orange Sport, iar în fotbal, de-a lungul unei cariere de zeci de ani, a fost pe rând președinte la Oțelul Galați, manager general la Unirea Urziceni și apoi la FCSB.

mihai-stoica-si-alex-radulescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Din 14 iunie, la Prima Sport, debutează emisiunea Euro Show, un show sportiv care îi va ține la curent pe suporterii români cu toate informațiile care vin din Germania de la echipa de corespondenți Prima Sport: Paul Andone și Eduard Cîrjaliu. Emisiunea va cuprinde analizele jocurilor, interviuri cu jucătorii Naționalei, reportaje cu suporterii din Germania și cele mai frumoase momente surprinse de jurnaliști în atmosfera nopților fierbinți de vară ale Europeanului care începe vineri, 14 iunie.

Dan Udrea, Alex Rădulescu și Silviu Tudor Samuilă vor realiza emisiunea dedicată celui mai important eveniment fotbalistic al verii, turneul final din Germania.

Euro Show este primul program de la Prima Sport în care vor putea fi urmărite toate cele patru achiziții recente ale postului de sport: jurnaliștii Dan Udrea și Silviu Tudor Samuilă, fostul internațional Basarab Panduru și președintele CA FCSB Mihai Stoica.

Sursa foto: Prima TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton