Homepage  / Vedete româneşti

La dolce vita! Mihai și Elwira Petre își petrec vacanța în Italia, alături de fiicele lor

La dolce vita! Mihai și Elwira Petre își petrec vacanța în Italia, alături de fiicele lor
11

de Cătălina Matei,

De o săptămână încoace, Mihai și Elwira Petre se află în Italia, în vacanță, iar cele două fiice ale cuplului le însoțesc, bineînțeles. Juratul de la „Te cunosc de undeva!”, show-ul transmis de Antena 1, se răsfață nu doar cu peisajele de poveste, ci și cu bunătăți: pizza, înghețată și vin alb.

După câteva luni cu un program foarte încărcat –  timp în care a filmat pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, a participat la cocnursuri internaționale de dans și s-a ocupat și de școala de dans sportiv pe care o conduce alături de soția sa – Mihai Petre a și-a luat o binemeritată și mult așteptată vacanță. Alături de Elwira Petre, soția sa, și de fiicele Catinca și Ariana, vedeta Antenei 1 a plecat cu mașina spre Italia, nu înainte de a face o scurtă oprire în zona Clisurii Dunării.

Anul trecut am petrecut vacanța în Franța. De data aceasta plecăm in Italia și de acolo direct în Polonia. Ne așteaptă un drum lung cu mașina și sper să rezistăm, pentru că, știți voi, suntem un copil de 4 ani, o pre-adolescentă și 2 părinți. Norocul nostru este că ne place să călătorim cu masina și sper ca nu sunt prea optimistă când spun asta”, scria Elwira Petre pe contul său de Instagram, în urmă cu o săptămână.

Între timp, cei patu au ajuns la Grado, în Italia, loc pe care l-au mai vizitat și în alți ani.

Pizza și înghețata au fost la ordinea zilei! Cel puțin așa reiese din postarea lui Mihai Petre de pe contul său de Instagram.

De luni, gata…”, a scris vedeta Antenei 1 în dreptul fotografiilor cu pricina, sugerând că va intra la dietă după un astfel de răsfăț caloric.

mihai-petre-vacanta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Iar soția sa, Elwira Petre, l-a „susținut” și ea cu o altă postare. „Am mâncat deja pizza, paste și înghețată. De mâine intru la regim”, a scris partenera de dans și de viață a lui Mihai Petre.  

Totodată, familia Petre a avut parte și de o ieșire cu barca, pe mare, cele mici fiind extrem de încântate de această experiență. În special Catinca, fiica cea mare în vârstă de 11 ani, care a și postat pe propriul ei cont de Instagram mai multe imagini.

catinca-petre-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 11

Mihai Petre se pregătește să devină unchi

Conform ultimelor postări de pe contul ei de Instagram, Alina Petre, sora lui Mihai Petre, este însărcinată și mai are în jur de două săptămâni până la termen. Se pare că noua ei relație i-a transformat total viața în bine.

Alina Petre a călcat pe urmele fratelui ei mai mare în carieră, căci și ea este atât dansatoare profesionistă, cât și profesoară de succes. Însă, nu a ținut să fie și la fel de cunoscută public, stând departe de showbiz.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton