; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai şi Elwira Petre se pregătesc să devină părinţi

20 August 2012

Mihai Petre şi frumoasa lui soţie, Elwira, au primit cu bucurie vestea că vor deveni părinţi în această iarnă. După o carieră strălucită în dans, cei doi sunt gata să danseze cum le va cânta … bebeluşul.

După patru ani de la căsătorie, Mihai Petre (33 de ani) şi Elwira Duda (30 de ani) se pregătesc să-l primească în viaţa lor pe primul lor copil.

Însărcinată în cinci luni, Elwira ne-a explicat de la început că se simte foarte bine: „Mănânc normal, nu pot spune că poftesc la ceva anume. Îmi plac foarte mult lactatele şi legumele, carnea nu a fost niciodată printre preferinţele mele. Încerc să mănânc sănătos, dar nu pot să spun că am modificat mult dieta şi cantităţile o dată cu sarcina. Este un copil foarte aşteptat. După ce m-am împlinit prin dans, îmi doresc să mă împlinesc ca mamă', ne-a mărturisit ea.

La rândul său, Mihai nu-şi mai încape în piele de fericire de când a primit vestea cea mare şi este gata să-şi schimbe întregul stil de viaţă de dragul bebeluşului. „Eram în bucătărie, într-o zi de luni, când am aflat, aşa că săptămâna a început cum nu se putea mai bine! Venirea pe lume a unui copil este un lucru major pentru orice familie şi automat priorităţile se schimbă', ne-a explicat viitorul tătic.

Citeşte articolul integral în revista TVmania din 20 august.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare