Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Rait, dezvăluiri după 7 ani de căsnicie. Ce a spus actorul din Las Fierbinți despre un al doilea copil

Mihai Rait, dezvăluiri după 7 ani de căsnicie. Ce a spus actorul din Las Fierbinți despre un al doilea copil
7

de Roxana Mirea,

Mihai Rait, care îl interpretează pe Dorel în serialul de la Pro TV „Las Fierbinți”, a făcut noi declarații despre căsnicia lui. Actorul este la fel de îndrăgostit de soția lui ca în prima zi. Ana Maria este cu 14 ani mai tânără decât el, însă acest lucru nu a reprezentat niciodată un impediment. 

Mihai Rait, declarații după 7 ani de căsnicie 

Mihai Rait, care revine la Pro TV, din toamnă, în noul sezon Las Fierbinți și în noua emisiune a lui Cabral, „Săriți de pe fix”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu soția lui, de 7 ani de zile. Ana Maria este mai tânără cu 14 ani decât el, însă acest aspect nu a reprezentat un obstacol în calea iubirii lor.  

Nu are nicio legătură vârsta pentru mine. Astea sunt niște preconcepții, nu știu cine le-a făcut, cine le-a gândit. Eu nu cred că trebuie să fii mai matur sau mai puțin matur să faci mai bine sau mai puțin bine lucrurile. Nevastă-mea este foarte matură, a fost matură de când ne-am cunoscut. Avea 23-24 de ani și mi s-a părut foarte matură, de aceea am rămas cu ea. Dacă era o femeie care nu avea nimic în cap, eram la modul: ok, lăsați că poate mai trag un loz. Dar uite că l-am tras pe ăsta câștigător din prima și e foarte bine, ne înțelegem de minune și nu am avut by the way niciun hop până acum și sper să nu am”, a declarat Mihai Rait, într-un interviu pentru unica.ro.  

mihai-rait-dezvaluiri-dupa-7-ani-de-casnicie.-ce-a-spus-actorul-din-las-fierbinti-despre-un-al-doilea-copil-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mihai Rait și soția lui nu își mai doresc încă un copil 

Mihai Rait și soția lui au împreună un băiețel. Actorul și Ana Maria au fost în vacanțe fără Alexandru, până acum. De asemenea, nu au o bonă, ci îi ajută bunicii.  

„Până acum am fost doar în doi, cât a fost mic, am putut să îl lăsăm, de acum e mai greu, că strigă mami, tati. Și când prind câte un weekend liber, ieșim în oraș și întreabă: mami cu tati unde sunt? Dar e ok, o să îi explicăm, el înțelege. Înțelege bineînțeles destul de bine și cred că s-a obișnuit cu faptul că eu fiind plecat foarte mult timp de acasă cu turnee, înțelege. E mai nașpa când lipsesc amândoi, acolo trebuie să lucrăm. Nu avem bonă, ne ajută bunicii”, a mai spus actorul.  

Mihai Rait a mai spus că el și soția lui nu își mai doresc un al doilea copil. Motivul principal îl reprezintă programul lui încărcat.  

Nu, pentru că la timpul ăsta puțin pe care îl am, încerc să-mi fac treaba, i-aș priva și aș priva-o pe nevastă-mea de libertate, ar trebui să se descurce practic 80 la sută din timp singură, dar nu știu, nu știi, dacă vine, vine, nu spunem nu. Vedem, ne descurcăm”, a declarat Mihai Rait.  

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton