Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Rădulescu s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta știristului TVR

Mihai Rădulescu s-a căsătorit. Primele imagini de la nunta știristului TVR
19

de Vasilica Rogozanu,

Mihai Rădulescu, jurnalist al Departamentului de Știri de la TVR, a făcut nuntă sâmbăta trecută. Mihai Rădulescu a prezentat, de-a lungul vremii, atât „Telejurnalul” de la TVR 1 și „Ora de știri” de la TVR 2, cât și talk-show-uri cunoscute ale postului public, precum „Dincolo de alb și negru”.

Jurnalistul TVR Mihai Rădulescu s-a căsătorit

Cu doar o lună înainte de a împlini 57 de ani, Mihai Rădulescu a făcut nunta weekendul trecut cu partenera lui, Lorena. Petrecerea de nuntă a avut loc la Grădina Floreasca, iar la ea au participat prietenii apropiați și familia.

Mihai și Lorena Rădulescu. Foto: Facebook

Mireasa are și ea un solid trecut jurnalistic: a fost reporter de știri la „Observator” (Antena 1), apoi la „Focus” (Prima TV). Din vară, lucrează ca om de comunicare al unui mare spital privat.

Mihai Rădulescu s-a căsătoritIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Mihai Rădulescu este la al doilea lui mariaj. Prima lui căsătorie a durat două decenii și jumătate, iar din prima lui căsătorie are două fete adulte. Fire discretă în privința vieții lui private, jurnalistul nu a detaliat niciodată motivele divorțului de prima soție.

Fără să facă des declarații despre familia sa, Mihai Rădulescu a povestit totuși, acum câțiva ani, că e important să te căsătorești din dragoste.

„Nu prea sunt eu fanul reţetelor, cu atât mai puţin al celor de longevitate conjugală. Cred că, pur şi simplu, e o chestiune de … noroc. Există, desigur, o condiţie obligatorie: aceea să ştii că te căsătoreşti exclusiv dintr-o mare şi nestăvilită dragoste. Este ceea ce-ţi asigură o ancoră puternică în faţa furtunilor vieţii – care , inevitabil, vor veni. Dar, că în matematică, e o condiţie necesară, nu şi suficientă”, declara el înainte de pandemie, pentru Libertatea.

Recent, actuala soție a știristului a postat câteva instantanee din Corfu, declarând că este gata de petrecerea de nuntă.

Casă de piatră! Știristul TVR Mihai Rădulescu a făcut nuntă weekendul trecutIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  15 / 19

„Viaţa e prea scurtă ca să nu… o trăieşti la foc mare! Să te implicit, să faci orice cu pasiune, să-ţi asumi riscuri. Câştigi, mai şi pierzi, jucător – şi nu spectator – să fii!”, ne declara acum ceva vreme jurnalistul TVR despre filosofia lui de viață. Casă de piatră!

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton