; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Petre va rămâne fără replică la „Serviţi, vă rog!”

Mihai Petre va rămâne fără replică la „Serviţi, vă rog!”

13 August 2013

Astăzi şi mâine, de la 20.30, la Pro TV, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav intră în competiţia cuplurilor la “Serviţi, vă rog!” alături de Elwira şi Mihai Petre. Bianca Drăguşanu nu poate depune efort din motive medicale, dar Victor va munci cât pentru doi: va bate ţăruşi cu barosul de 10 kg, va descărca un camion şi va fi barman.

Mihai Petre va rămâne fără replică la „Serviţi, vă rog!' din cauza unui leu de mare.

„M-au închis în cuşcă cu el şi mi-au spus că stă cuminte dacă îi faci curat, dar animalul, enorm de altfel, se zbătea şi sărea peste tot, iar mie mi-era frică să nu-mi zdrobească picioarele', povesteşte Mihai.

Mihai şi sotia sa, Elwira, vor demonstra că formează echipa ideală nu numai pe ringul de dans, ci şi pe frontul „Serviţi, vă rog!'. Însuşi Nea Mărin îi  va lăuda pe cei doi: „Mihai Petre se întrece pe el însuşi în toate, este perfecţionist, iar Elwira este la fel de serioasă, amândoi fac treabă tot timpul'.

Titlul de cel mai lipicios' cuplu le va reveni lui Victor Slav, prezentatorul rubricii „Vremea' de la Pro TV, şi Biancăi Drăguşanu, care nu se dezlipesc unul de celălalt. Orice face unul face şi celălalt, sunt mereu împreună, se vede că sunt foarte îndrăgostiţi', spune Nea Mărin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare