; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Petre

Mihai Petre va face parte din juriul “Dancing with the stars” (Antena 1)

01 July 2014

Mihai Petre, fost jurat “Dansez pentru tine” și “Românii au talent” de la Pro TV, va face parte din juriul show-ului „Dancing with the stars', pe care Antena 1 îl pregăteşte pentru această toamnă.

Mihai Petre

“Dancing with stars este, după părerea mea, cel mai complex şi mai spectaculos format de dans de pe piaţă. Urmăresc show-ul din SUA de multă vreme şi mă declar un fan al lui. Datorită profesiei şi carierei mele în dans am fost întotdeauna atras de acest gen de formate, asa că mă bucur foarte mult să am şansa să jurizez un show care duce dansul la alt nivel. Un factor important în decizia mea îl are şi echipa de producţie, alături de care lucrez de peste un deceniu, echipa în cadrul căreia m-am format ca şi om de televiziune”, a declarat Mihai Petre.

Mai multe despre Mihai Petre…

Cu o carieră excepţională în dans, Mihai Petre are în palmares de 14 ori titlul de campion naţional împreună cu soţia sa, Elwira, alături de care a ajuns în semifinală la Cupa Mondială şi în finala Cupei Europene de Dans, fiind prima pereche de dansatori profesionişti din România. În 2002, Mihai Petre a înfiinţat un club de dans sportiv ce-i poartă numele, iar în 2012, Mihai şi Elwira au deschis şi o academie de dans.

Cel mai longeviv si mai spectaculos format de dans din lume

Show-ul aduce pe ringul de dans perechi formate din vedete şi dansatori profesionişti care luptă prin diverse stiluri de dans pentru a câştiga marele premiu, evoluţia lor fiind notată atât de juriu, cât şi de telespectatori. Cei aflaţi în faţa micilor ecrane au acces şi la ceea ce se întâmplă în spatele scenei, pot descoperi cum decurg antrenamentele, care sunt tensiunile din culise, cât de mare este efortul depus de cei de pe scenă.

Costume spectaculoase, glamour, dansuri memorabile, intrigi şi mult reality sunt elementele de bază ale noului show ce va debuta în această toamnă la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare