; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Concurenti sezonul 4 Asia Express

Mihai Petre și soția sa, Elwira, vor participa la „Asia Express”. Primele declarații

20 May 2021

Mihai Petre, fost jurat la „Românii au talent', a „migrat' către postul Antena 1: el a acceptat propunerea de a participa în cel de-al patrulea sezon „Asia Express'. El și soția sa, Elwira, sunt doar doi dintre cei 18 concurenți din noul sezon al show-ului de la Antena 1.

Despre noul său proiect, un reality-show solicitant și aventuros, celebrul coregraf a mărturisit că abia așteaptă să înceapă. Vedeta tv va pleca pe „Drumul Împăraților' alături de soția sa, Elwira.

„Marea mea ieșire din zona de confort se întâmplă anul acesta la @asiaexpressromania. Mai greu nu cred că se putea. Hai să continuăm să trecem prin viață în pași de dans @elwirapetreofficial. Tu când ai ieșit din zona de confort ultima dată?', a scris Mihai Petre în mediul online.

Deși marele premiu pus în joc la „Asia Express', în valoare de 30.000 de euro, nu este de neglijat, Mihai Petre este mai nerăbdător să simtă propria piele experiența de la „Asia Express', sezonul 4, scrie playtech.ro.

Recent, Elwira Petre a declarat că, la scurt timp de la aflarea veștii că vor participa la „Asia Express', a fost îngrijorată cu privire la organizarea treburilor de acasă. În primul rând, soția lui Mihai Petre s-a gândit la cele două fetițe ale lor, Catinca și Ariana, în vârstă de 7, respectiv 2 ani. Dansatoarea de origine poloneză a mai recunoscut că, deși a avut „1000 de întrebări' în cap, este totuși foarte curioasă de modul în care vor reuși să se descurce în condițiile extreme din show-ul care va fi difuzat de Antena 1.

„Când am primit propunerea de a participa la Asia Express, nu credeam că vom pleca, mai ales că era vorba de amândoi. 1000 de întrebări au apărut în capul meu. Cum să mă organizez? Fetele? Casa? Serviciul? Oare este posibil?

Dar recunosc că sunt o femeie foarte curioasă. Curioasă să întâlnesc oameni noi, locuri noi, culturi noi. Atât de curioasă, încât nu am putut sa ratez Asia Express. Ce ne așteaptă? Nu știu! Dar vreau sa văd!‘, a declarat Elwira Petre.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare