Homepage  / Cinema

Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea, Emil Rengle și Alejandro Fernandez joacă în comedia „Mentorii”

Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea, Emil Rengle și Alejandro Fernandez joacă în comedia „Mentorii”
8

de Roxana Mirea,

Comedia MENTORII, primul lungmetraj produs de UNTOLD Universe, atrage în distribuție unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Printre numele noi care au primit roluri în film se numără: Mihai Petre, Doina Teodoru, Bogdan Drăcea, Emil Rengle și Alejandro Fernandez.  

Mihai Petre, Doina Teodoru și Emil Rengle joacă în „Mentorii” 

Producătorii comediei MENTORII au pregătit și surprize pentru fanii festivalului UNTOLD. Aceștia se pot înscrie la casting, în perioada 8-11 august, la cornerul special al filmului și au șansa de a apărea în comedia MENTORII, care promite să fie unul dintre lungmetrajele de neratat ale anului 2025. Filmările pentru comedia MENTORII încep la mijlocul lunii august, iar filmul apare în cinematografe în prima jumătate a anului viitor. 

Doina Teodoru, alături de Cătălin Bordea pe calea redescoperirii 

Fiecare nume din distribuție a fost atent selectat, iar rolul atribuit a fost ales pentru a pune în valoare calitățile fiecăruia dintre ei. Ei vor apărea în ipostaze inedite care vor stârni cu siguranță râsete în sălile de cinema. Doina Teodoru este o actriță extrem de îndrăgită, care a cucerit inimile publicului cu rolurile jucate atât în filme, cât și în teatru. A devenit și mai cunoscută datorită aparițiilor în seriale de televiziune și în urma prestațiilor din cadrul emisiunilor de divertisment. Doina Teodoru va juca rolul Cristinei, fata care îl va ajuta pe Johnny Baltă, jucat de Cătălin Bordea în drumul lui spre redescoperire.  

Mihai Petre își va demonstra șarmul într-o apariție inedită și neașteptată pentru spectatori, Bogdan Drăcea va cuceri publicul cu energia și umorul său, iar cuplul Emil Rengle și Alejandro Fernandez vor avea roluri surpriză care vor condimenta cu mult umor povestea filmului. Artiștii noi anunțați se alătură astfel celorlalte nume, deja anunțate care fac parte din distribuția comediei precum Loredana Groza, Cătălin Bordea, Dorian Popa și Radu Bucălae. 

Mihai Petre, Doina Teodoru și Emil Rengle joacă în „Mentorii”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Echipa MENTORII pregătește surprize pentru fanii UNTOLD 

Producătorii comediei MENTORII, UNTOLD Universe au pregătit și surprize pentru fanii festivalului de muzică de la Cluj. Astfel, în perioada 8-11 august, petrecăreții sunt așteptați la standul comediei MENTORII, aflat în perimetrul UNTOLD, unde au șansa să își arate calitățile actoricești. Ei se pot înscrie astfel la casting și au șansa de a apărea în comedia care va ajunge în cinematografele din toată țara la începutul anului 2025. 

Despre filmul „Mentorii” 

MENTORII este o comedie originală, iar ideea și scenariul aparțin Magic Maker Media House, casa de producție ce face parte din grupul UNTOLD Universe. Filmul este regizat de Adrian Tapciuc. Headline Management Agency, cel mai mare label de stand-up comedy din România, s-a alăturat acestui proiect în calitate de producător asociat. Headline Management Agency reunește nume sonore ale scenei de stand-up, precum Cătălin Bordea, Micutzu, Radu Bucălae, Nelu Cortea, Adrian Nicolae, Ioana State, Dan Frinculescu și Teodora Nedelcu. 

Care este povestea din „Mentorii” 

MENTORII spune povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care întâmplător este viitorul moștenitor al celui mai mare imperiu financiar din țară: averea tatălui său, Dorin Baltă. Nemulțumit de superficialitatea fiului său, Dorin îl dă afară din casă după ce acesta face încă un accident de mașină. Mai mult, îi dă o misiune lui Johnny – să demonstreze în maxim șase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoștenit. 

Ajutat de sora sa Magda, Johnny găsește o soluție rapidă și ușoară pentru a rezolva problema: va fi mentorat de cei mai faimoși trei influenceri de dezvoltare personală din țară: Flex Barbarul – mentorul de fitness și viață sănătoasă (Dorian Popa); Sandra Senzorial – mentorul de wellbeing (Loredana Groza); Robby Anonimul – mentorul de business și finanțe. 

Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie de Johnny va stârni o luptă acerbă între cei trei influenceri. Fiecare se va strădui să fie mentorul principal al lui Johnny, împărtășind din teoriile sale sau încercând să le demonteze pe cele ale concurenților. Din aceste conflicte se vor naște cele mai comice și neașteptate momente ale filmului. Finalul va arăta dacă Johnny devine cu adevărat un om schimbat, fie datorită sfaturilor primite de la influenceri, fie datorită lecțiilor proprii pe care le învață în cele șase luni. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton