; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_Ham Talent_0809150386

Mihai Petre, Beatrice Rancea și Pepe, printre jurații emisiunii „Ham talent”

10 September 2015

Beatrice Rancea, Diana Munteanu, Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe sunt cei cinci membri ai juriului emisiunii „Ham talent'.

Copyright Mihai Stetcu_Antena 1_Ham Talent_0809150386

Beatrice Rancea notează relația dintre stăpân și animal

În urmă cu 15 ani, Beatrice Rancea a început să salveze câini de pe străzi. La un moment dat a avut nu mai puțin de 32, pe care îi îngrijea la ea acasă.

„Am strâns cât am putut de pe stradă, erau câini maltratați, chinuiți de oameni, loviți de mașini. Acum, din păcate, mai am doar 17, pentru că au mai îmbătrânit și au murit. Fiecare cățel are o poveste impresionantă', declară Beatrice Rancea, care va nota la „Ham talent' relația dintre stăpân și animal.

Diana Munteanu punctează aspectul fizic al animalelor de companie        

„Sunt foarte fericită și onorată să fac parte din acest juriu, să am lângă mine oameni dragi mie, adevărați profesioniști și colegi excepționali. Trebuie să vă mărturisesc cât de mare este provocarea pentru mine, pentru că e prima oară când mă aflu într-o astfel de ipostază. Rolul meu este acela de a puncta aspectul fizic, frumusețea, grația concurenților noștri patrupezi sau purtători de blăniță.', a declarat Diana Munteanu.

Gabriel Cocu punctează tehnica demonstrațiilor

Expertul Gabriel Cocu va fi cu ochii-n patru la felul în care stăpânii au exersat cu animalele lor.

„Rolul meu în această emisiune este acela de a juriza demonstrațiile din punct de vedere tehnic. Voi puncta atât plusurile, cât și minusurile, ajutând astfel concurenții, spectatorii și telespectatorii să dobândească o imagine cât mai clară a tipului de relație pe care oamenii o pot avea cu animalul de companie prin dresaj, condiționare și motivare.', declară Gabriel Cocu.

Mihai Petre notează talentul și capacitatea de a performa a animalelor de companie

La rândul lui, Mihai Petre este fericit că face parte din acest show pentru că este convins că se va distra foarte mult.

„Iubesc animalele și sunt profund impresionat de comunicarea dintre oameni și animalele lor de companie, pe de o parte pentru că este sinceră, pe de alta pentru că duce la rezultate fantastice. Animalele pot fi prieteni, salvatori sau entertaineri care ne fac să ne simțim bine și cred cu tărie că în unele situații pot fi adevărate exemple pentru noi, oamenii.', a spus Mihai Petre.

Pepe punctează capacitatea animalelor de companie și a stăpânilor de a face spectacol

Pepe, cel de-al cincilea membru al juriului emisiunii „Ham talent' are o misiune dificilă: ochiul lui de vultur trebuie să detecteze capacitatea animalelor de companie de a face spectacol în etapele următoarea ale show-ului.

„Pentru mine, „Ham talent' reprezintă mai mult decât o emisiune de divertisment. Este locul în care observ foarte multă dragoste între oameni și animale și asta vreau să văd peste tot: din ce în ce mai multă înțelegere între noi și animale. Îmi place când văd că între om și animal este o chimie extraordinară.', a declarat Pepe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare