; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Petre a făcut pe DJ-ul

28 February 2011

IMG_6453_resize2Juratul de la emisiunea care aduce audienţe foarte mari Pro TV-ului, Românii au talent', a experimentat pentru prima dată o postură nouă, care i-a adus mai multe emoţii de cât se aştepta: aceea de DJ.

Mihai a vorbit pentru ascultătorii Music FM la emisiunea StarList', sâmbătă, 26 februarie, de la ora 16.00 şi a ales din playlist-ul emisiunii câteva piese preferate, împărtăşind ascultătorilor informaţii deosebite legate de ele.

Prima aleasă a fost piesa Puttin on the Ritz', Taco, precizând că pe o versiune mult mai veche, din anii 30 am dansat quick step în multe competiţii şi este o piesă care îmi dă multă energie', a povestit Mihai.

A doua melodie aleasă de binecunoscutul dansator a fost Cry, Cry' interpretată de Oceana, despre care a povestit că a participat la versiunea poloneză a emisiunii Dansez pentru tine'. A dansat foarte bine, deşi era însărcinată şi tocmai din această cauză a şi renunţat, neajungând în finală. Dar oricum, impresia pe care a lasat-o a fost una foarte bună', a mai zis Mihai Petre.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare