; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai morar

Mihai Morar va deveni tată a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului: „Este cu griji”

25 March 2019

Mihai Morar este în culmea fericirii. Soția prezentatorului emisiunii „Răi da buni', difuzată de Antena Stars este însărcinată pentru a doua oară. Vestea cea mare a dat-o chiar astăzi, de Buna Vestire. 

Mihai Morar, în vârstă de 37 de ani, se pregătește să devină tată pentru a treia oară. Mihai și soția sa, Gabriela, sunt căsătoriți din anul 2006 și mai au împreună două fetițe gemene, pe Mara și Cezara, în vârstă de 10 ani. Haiosul moderator TV a dat vestea pe conturile de socializare în stilul său caracteristic:

„Astăzi, de Buna Vestire/ Vă dăm primii de știre: Vom fi părinți a treia oară. E frățior sau surioară?' – a scris Mihai Morar pe Instagram. 

Mihai Morar a făcut primele declarații despre sarcina soției sale la Radio Zu, dezvăluind și momentul când se va naște cel de-al treilea copil:

„Prima oară au fost gemene, acum e solo. (…). S-au sărbătorit 10 ani de Radio ZU, după aceea s-a produs un bonding ciudat. Totuși, avem niște copii, avem două fete mari în casă. (…). Diferența va fi destul de mare între gemene și viitorul copil. (…). Am anunțat pentru că toți începeau să-mi facă planuri. (…). După zece ani, când devii din nou părinte, e cu griji. Tu știi cum îmi bate inima înainte de ecografie?​ (…) Sper să se nască atunci când vom intra în concediu. Spre sfârșit de iulie', – a comentat Mihai Morar în timpul matinalului de la radio. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare