Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Morar, cadou de mii de euro pentru părinții săi. Cum au reacționat atunci când l-au primit: „E adevărat!”

Mihai Morar, cadou de mii de euro pentru părinții săi. Cum au reacționat atunci când l-au primit: „E adevărat!”
15

de Cristina Țapu,

Mihai Morar și-a surprins părinții cumpărându-le o mașină. Prezentatorul a ajuns cu noul autoturism în fața casei lor din Baia Mare, iar părinții săi au fost uimiți când au realizat ce cadou le-a pregătit fiul lor. Prezentatorul a cheltuit o mică avere pentru acest cadou!

Mihai Morar le-a făcut un cadou spectaculos părinților

Mihai Morar a împărtășit pe rețelele de socializare un videoclip intitulat „PENTRU MAMA ȘI TATA, CU RECUNOȘTINȚĂ”, în care a dezvăluit că le-a cumpărat părinților săi un Dacia Duster. Prețul de pornire al mașinii este de 18.800 de euro, dar poate crește în funcție de dotările alese.

În timp ce soția și fiicele sale au călătorit cu avionul până la Baia Mare, Mihai a condus noua mașină a părinților săi, explicând că astfel a avut ocazia să o testeze și să se asigure că funcționează așa cum se cuvine.

masina morar 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„E adevărat, asta e noua mașină nou-nouță a lui tata. Vacanța asta de vară o terminăm în Baia Mare, la Fortza Zu și am zis ce ar fi să mă prezint acasă cu noua mașină pe care tata o visează de mult. Așa că am pregătit totul absolut în București. E cadoul pentru tata! (…). Mi-a plăcut să fac rodajul mașinuței, să văd apusul pe la Sibiu și să fiu exact la miezul nopții în curtea părintească”, a povestit Mihai Morar, pe pagina personală de Instagram. Așa cum era de așteptat, părinții lui Mihai au fost profund emoționați de cadoul primit și cu greu și-au putut stăpâni lacrimile.

Mihai Morar revine pe micul ecran, la X Factor

Mihai Morar traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. El se alătură producţiei, în calitate de prezentator, într-un sezon spectacol al concursului, care îi aduce împreună la masa juriului pe Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică.

Unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de radio din România, gazda matinalului de la Radio ZU şi realizatorul unuia dintre cele mai de succes podcasturi româneşti – Fain şi simplu, Mihai Morar a acceptat provocarea de a reveni pe scena X Factor, de data aceasta în calitate de prezentator.

Mihai Morar X Factor_Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

Povestea de dragoste dintre Mihai și Gabriela Morar a început în 2006, când erau colegi la Radio 21. Prezentatorul TV a mărturisit că nu el a făcut primul pas în relație, ci Gabriela, care l-a invitat să meargă împreună la mare. Pe 10 iunie 2006, cei doi și-au spus un hotărât și emoționat DA în fața lui Dumnezeu, devenind soț și soție.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie”, povestea Mihai Morar, în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Instagram

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton