; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Morar şi Simona Gherghe vin la “Te pui cu blondele”

20 February 2012

Prezentatorul emisiunii Răi, da buni!' de la Antena 2 şi gazda show-ului Acces direct' de la Antena 1 sunt vedetele invitate de Dan Negru să le facă faţă, miercuri, 22 februarie, celor 50 de blonde de la Te pui cu blondele'.

După regulile concursului, Mihai Morar şi Simona Gherhe vor încerca la un moment dat să identifice care dintre blonde nu a dat răspunsurile corecte. Intuiţia lor se va baza, între altele, şi pe micile gesturi sau privirea domnişoarelor, aspecte care ar putea să le dea în vileag greşelile.

Pus în dificultate de apărarea blondelor, care nu schiţau nici un gest care să le dezvăluie răspunsurile, Mihai Morar i-a mărturisit uneia dintre domnişoare că nu reuşeşte să citească nimic în ochii ei.

În timpul emisiunii, Simonei i s-a făcut o promisiune foarte generoasă în cazul în care cei doi vor câştiga premiul pus în joc la Te pui cu blondele'. Astfel, Mihai Morar a promis că toţi banii pe care îi vor câştiga în show-ul lui Negru vor merge la Simona, care urmează să se mute în casă nouă.

Dacă vor reuşi să ajungă însă la suma de 300.000 de milioane, s-ar putea ca cei doi să devină vecini, Mihai Morar declarând că ar putea să-şi cumpere şi el teren lângă Simona.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare