Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Morar și Gabriela au împlinit 18 ani de căsătorie. Imagini din ziua nunții: „Filmul continuă”

Mihai Morar și Gabriela au împlinit 18 ani de căsătorie. Imagini din ziua nunții: „Filmul continuă”
12

de Cristina Țapu,

Mihai Morar, unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, și soția sa, Gabriela, au împlinit recent 18 ani de căsătorie. Cu această ocazie, prezentatorul a distribuit o imagine de colecție, realizată în ziua în care el și Gabriela au decis să-și unească destinele.

Mihai Morar și Gabriela au împlinit 18 ani de căsătorie

Pe 10 iunie 2006, cei doi și-au spus un hotărât și emoționat DA în fața lui Dumnezeu, devenind soț și soție.

Deși numele său este bine cunoscut în România, Mihai Morar a păstrat mereu discreția în ceea ce privește familia sa. A preferat să-și țină viața personală departe de ochii publicului, crescându-și fetele în intimitate. Totuși, cu ocazia aniversării, a postat două fotografii: una din ziua nunții și o alta cu familia lor completă, 18 ani mai târziu.

mihai-morar-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„10 iunie 2006. 18 ani mai târziu, filmul continuă”, a scris Mihai Morar în dreptul imaginii în care apare alături de soția sa și de cele trei fiice pe care le au împreună și care le fac viața mai frumoasă.

Cum s-au cunoscut Mihai și Gabriela

Mihai și Gabriela Morar s-au cunoscut în 2006, pe vremea când erau colegi la Radio 21. Cu timpul, s-au apropiat și au decis să formeze un cuplu. Între timp, partenera lui Mihai Morar a ales să urmeze o altă carieră. Mihai Morar se poate considera un bărbat împlinit. Prezentatorul TV se bucură de un mare succes profesional și de o familie minunată. În 2006, a întâlnit-o pe Gabriela, care îi este soție de 18 ani. Împreună au trei fetițe minunate și continuă să fie un cuplu admirat.

Povestea de dragoste dintre Mihai și Gabriela Morar a început în 2006, când erau colegi la Radio 21. Prezentatorul TV a mărturisit că nu el a făcut primul pas în relație, ci Gabriela, care l-a invitat să meargă împreună la mare.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară. Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie”, povestea Mihai Morar, în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Instagram Mihai Morar

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton