; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Morar şi Adelina de la „Răi, da’ buni” pleacă în vacanţă

21 June 2010

Buni de vacanţă

Pentru unii deja a venit vacanţa. Însă Mihai Morar şi noua lui asistentă, Adelina Pestriţu, mai trebuie să aştepte până la sfârşitul lunii iulie. Unde vor pleca, aflaţi mai jos…

Mihai Morar si AdelinaMihai Morar intră în vacanţă cu matinalul de la radio Zu pe 23 iulie, iar cu emisiunea Răi, da buni!' cam în aceeaşi perioadă. Şi pentru că rămâne pe baricade pe micile ecrane într-o lună caniculară, vedeta Antena 2 are o singură îngrijorare: Sper să găsesc invitaţi pentru că luna iulie este îngrozitoare, toată lumea e plecată', ne-a zis el. Între TV şi radio, Mihai aşteaptă însă zilele de concediu. O să merg la sora mea în America, la Los Angeles, nu am mai văzut-o de patru ani. E prima oară când mi-am făcut curaj să zbor atât de mult. Acolo vreau să închiriez o maşină să meg în deşert, în Las Vegas şi la San  Francisco. Va fi o vacanţă din care o să mă întorc mai obosit. După aceea, o să merg cu fetele (n.r. – Mihai are două fetiţe gemene în vârstă de un an şi opt luni) undeva la un hotel mai retras la mare la noi', ne-a spus Mihai. Vara aceasta, prezentatorul va mai putea fi găsit foarte des şi în discoteca Ring din Costineşti, unde va anima atmosfera alături de Daniel Buzdugan.

Adelina pleacă în Mexic

Recent divorţată, Adelina Pestriţu (fostă Vârciu) va pleca, o săptămână şi jumătate, împreună cu o gaşcă de prieteni, la Acapulco în Mexic. Focoasa brunetă este mulţumită de turnura pe care a luat-o viaţa ei de când este asistenta lui Mihai Morar şi spune că i-ar plăcea să urmeze o carieră în televiziune, chiar dacă a terminat Facultatea de Management. În acest sens, ea s-a înscris la Şcoala de Televiziune a lui Vlad Ionescu şi fură meserie de la Mihai Morar. Şi, contrar ştirilor apărute în presa tabloidă, Adelina se află în relaţii bune cu Marina Dina, fosta asistentă a lui Mihai.

Citeşte articolul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare