; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Morar revine, de azi, la Antena 2 cu emisiunea “Răi, da’ buni”

09 September 2013

Proaspăt întors din vacanţă, Mihai Morar revine de astăzi, 9 septembrie, cu un nou sezon al emisiunii sale de la Antena 2, Răi, da buni'.

Sunt mândru că pot duce emisiunea mai departe, după ce am sărbătorit la finalul sezonului trecut 1.000 de ediţii. Sunt mândru că, în continuare, pot să ţin la uşa studioului invitaţi care nu înţeleg de ce nu pot veni la Răi, da buni' şi sunt mândru că îmi permit să aduc în studio invitaţi care oferă emoţie autentică telespectatorilor. Şi cel mai mândru sunt de faptul că, după şase ani, pot face o emisiune neregizată, unde se cântă live, se plânge live, se râde live. De fapt, intrăm în al şaptelea an de Răi, da buni' şi, după cum ştiţi, 7' e cifra magică', a declarat prezentatorul.

Începând de azi, vedeta Antenei 2 va da startul concursului Miss rea, da bună', dar şi preselecţiilor pentru a alege, la sfârşitul sezonului, mai mulţi copii talentaţi, care vor fi reuniţi într-o trupă care se va numi RDB' (Răi, dabuni).  De asemenea, tot de azi, Mihai va anunţa şi debutul unei colaborări cu Aurelian Temişan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare