Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Morar, reacție dură după ce a fost criticat. Ce a spus despre notele gemenelor lui la Evaluarea Națională

Mihai Morar, reacție dură după ce a fost criticat. Ce a spus despre notele gemenelor lui la Evaluarea Națională
5

de Roxana Mirea,

Mihai Morar este un tată mândru! Gemenele lui, Mara și Cezara, au susținut săptămâna trecută examenele pentru Evaluarea Națională și au trecut cu brio peste acest pas important din viața lor. Mihai Morar a publicat o imagine cu notele obținute de fiicele lui la Evaluarea Națională. Totuși, acest lucru nu a fost pe placul tuturor, prezentatorul fiind criticat pentru că a expus notele fiicelor sale. Iată cum a răspuns Mihai Morar în fața acestor critici.

Mihai Morar a publicat notele fiicelor sale la Evaluarea Natională

Mihai Morar se mândrește cu reușitele fiicelor sale mai mari, Mara și Cezara, care au trecut cu brio examenele pentru Evaluarea Națională. Elevii care au absolvit clasa a VIII-a au susținut două examene, la română și la matematică. Printre acești elevi, se numără și fiicele lui Mihai Morar, care au studiat la o școală privată.

Mihai Morar a publicat o imagine cu fiicele sale și a dezvăluit, în același timp, ce medie au obținut fetele la Evaluarea Națională. Mara și Cezara au obținut mediile 9.60 și 9.75.

mihai-morar-a-publicat-notele-fiicelor-sale-la-evaluarea-nationala-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

MÂNDRU DE ELE.  Munca lor, cinstea lor, voința lor, credința lor. Și bucuria noastră nemărgintă. Nu-i fericire mai mare pentru un părinte decât să-și vadă copiii crescând mai buni decât el. Iar valoarea lor e mai mare decât Evaluarea!” a scris Mihai Morar despre reușitele fiicelor sale.

Acesta i-a felicitat pe toți copiii care au absolvit clasa a VIII-a, menționând că „această promoție e una dintre cele mai greu încercate”.

Felicitări tuturor absolvenților de clasa a VIII-a care au muncit pentru rezultatele bune de la Evaluarea Națională. Să nu uitați că această promoție e una dintre cele mai greu încercate din istoria modernă a învățământului românesc. A prins pandemia în clasa a V-a și a terminat clasa a VIII-a cu o grevă. 2 ani de școală online, hibrid, cu măști, fără măști (care numai școală nu a fost), un sistem care s-a jucat cu ei de-a cobaii, schimbări, incertitudini… Așa că, fiți mândrii de ei. Sunt mai buni decât am știut noi să fim cu ei”, a scris prezentatorul pe Instagram.

Mihai Morar, criticat pentru că a dezvăluit notele fiicelor sale

Mulți internauți le-au felicitat pe Mara și Cezara pentru notele obținute, însă nu toți urmăritorii lui Mihai Morar au fost de acord cu etalarea rezultatelor. Unul dintre cei „nemulțumiți” i-a transmis prezentatorului de la radio că „etalare a notelor nu le face bine copiilor” și că nu ar trebui să se încurajeze acest lucru.

Eu consider că această etalare a notelor nu le face bine nici copiilor, nici părinților. Sistemul acesta de evaluare cu note nu prezintă o radiografie reală a copiilor. Mie îmi pare rău că se încurajează asta. De aici pleacă invidia, anxietatea, etc…”, este comentariul unui internaut.

Mihai Morar i-a răspuns și i-a spus că performanța copiilor trebuie încurajată.

E o radiografie reală, dar nu completă, într-adevăr, după cum am și scris: valoarea e mai mare decât Evaluarea. Așa cum nici valoarea Dvs nu cred că stă doar în etalarea cu liderul AUR. Sunteți mai mult decât atât, sunt convins. Altfel, de ce e periculos să încurajezi performanța copiilor și să fii mândru de munca lor? Ce ar trebui să încurajăm? Mediocritatea? Faptul că 1 din 4 copii a luat sub 5 la Evaluare? Analfabetismul funcțional? Iertați-mă… și, da, îmi iubesc copiii indiferent și independent de note și de rezultate… notele nu sunt o condiție a iubirii mele. Dar sunt un rezultat al muncii și seriozității lor. Și de ce e grav să încurajăm munca și seriozitatea?”, a fost reacția lui Mihai Morar.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton