; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihai Morar nu plăteşte bani invitaţilor de la „Răi, da’ buni!”

03 January 2011

Poveşti mondene cu Morar

Mihai Morar este convins că Răi, da` buni!' a devenit cea mai curată emisiune tabloidă din România. Moderatorul a renunţat la goana după exclusivităţi, pentru care vedetele cer oricum bani, şi încearcă să construiască poveşti.

.

Din moment ce exclusivităţile din emisiunile mondene se învârt în jurul onorariilor cerute de vedete, Mihai Morar şi echipa sa încearcă o altă abordare. „În loc să livrăm declaraţii incendiare şi ştiri bombe, noi încercăm să construim poveşti. Cred că în ultima vreme, pe lângă instinctele primare, în nevoia publicului de tv şi-a făcut loc şi emoţia'.

De altfel, recunoaşte moderatorul, singura şansă pentru o emisiune difuzată de o televiziune de nişă este să nu se plafoneze. „Un subiect <> făcut pe o televiziune generalistă poate face audienţă, acelaşi subiect făcut de o televiziune de nişă sigur va fi un dezastru. La o televiziune ca Antena 2, pentru orice punct de audienţă trebuie să munceşti de trei ori mai mult decât la o televiziune mare'.

În schimb, Mihai Morar se poate lăuda că prezintă una dintre puţinele emisiuni din România la care invitaţii vin de plăcere, iar acest lucru se observă cu ochiul liber. „Satisfacţia unei emisiuni făcute din plăcere e mult mai mare decât participarea la un show unde ştii de la început că trebuie să performezi, ca la orive alt job, pentru banii pe care i-ai încasat.'

.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare